Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gogogość

Były partner błaga o szansę

Polecane posty

Gość gogogość

Witam, rozstałam się z partnerem byliśmy razem 6 lat mamy 4letniego synka. Mój partner sam przyznaje, że bardzo źle mnie traktował (krzyczał o byle co umniejszał mojej osobie mówił, że zajmowanie się domem i dzieckiem to nic wielkiego nigdzie nie wychodził z synkiem ani razu kiedy ze sobą byliśmy nie zabrał go na spacer rzucił kiedyś we mnie jajkiem za to, że go nie obrałam mówił mi, że jestem brzydka głupia i gruba i nikt inny by mnie nie chciał, że mnie nie szanuje i nigdy nie będzie szanował, kazał mi szukać pracy a jak już jakąś znalazłam to nie był łaskawy pomóc mi z odbieraniem syna z przedszkola abym mogła pracować (system zmianowy) kiedy powiedziałam mu, że idę na kurs powiedział mi tzn wykrzyczał mi, że jestem p**********a i pewnie idę tam do facetów i jeszcze wiele innych rzeczy się działo...) dlatego pewnego dnia nie wytrzymałam coś we mnie pękło (wiecznie siedzieliśmy osobno w pokojach nawet nie spaliśmy razem w jednym łóżku od jakichś 3 lat, bo on nie chciał, bo się nie wysypiał) odeszłam od niego iiii on teraz twierdzi, że zrozumiał to jakim był idiotą nagle potrafi posprzątać i ugotować i odebrać syna z przedszkola czy go zawieźć ... wcześniej nie miał na takie rzeczy czasu ani ochoty twierdził, że on przynosi pieniądze a reszta jest w mojej gestii oczywiście mówił też, że jeżeli pójdę do pracy on nie będzie mi pomagał w domowych obowiązkach, bo ja nie zarobię tyle co on... teraz nagle się odmienił błaga mnie o szanse mówi mi, że widzi jak bardzo mnie skrzywdził jaki był głupi i butny i beznadziejnie pewny siebie.... a ja nie wiem co mam robić ... tyle lat czekałam aż coś się zmieni ta decyzja była dla mnie trudna bardzo ja nie zostawiłam go z dnia na dzień ja długo nad tym myślałam wiele nocy przepłakałam.... on mówi, że może iść ze mną na terapię dla par i że nie rozumie czemu nie chcę dać mu szansy .... jest na mnie zły, bo poznałam miłego mężczyznę (oczywiście po zakończeniu związku), który traktuje mnie normalnie, rozmawia ze mną potrafi zrobić herbatę i korona mu z głowy nie spada itd i ja nie wiem co mam robić, czy toś też tak miał ??? proszę to potraktować poważnie, bo ja jestem w rozsypce :(

Gość gość
wrocisz do byłego, obecny "miły pan" pojdzie w odstawkę, były po 2 tygodniach albo miesiącach przestanie udawać zmianę i skruchę a miły pan ułoży sobie życie z kims innym i zostaniesz sama.

Gość gość
gość wczoraj święte słowa i 10/10 schemat stary jak świat, a durne kobiety wciąż się na niego nabierają kiedy wy wreszcie zrozumiecie, że dorośli ludzie się NIE ZMIENIAJĄ

Gość gogogość
"miły pan" powiedział mi, że jest we mnie zakochany i że jestem piękną, atrakcyjna, inteligentną kobietą i dziwi się, że ktoś mógł mnie tak nie doceniać... mówi mi też, że chciałby jeśli tylko ja bym zechciała jak najszybciej zostać moim mężem i bardzo się stara nie powiem, że nie. Ten miły Pan jest kawalerem posiada dobrą pracę, dom itp bzduty a co najważniejsze fantastycznie mnie traktuje i odnosi się do mnie z wielkim szacunkiem, poznał mojego syna i się polubili z tym, że mój były mówi mi, że szybko się po nim pocieszyłam i że to jest niemoralne z mojej strony ... :(

Gość gość
To jest również twoja wina bo izolowałaś partnera w związku. Ja męża mam przy każdym badaniu ginekologicznym krocza i wspierał porody takie przeżycia łączą związek jak go się wstydziłaś partnera to masz za swoje.

Gość gość
Faktycznie nikt cię niechce!!! Zaś wejdziesz do tej samej wody, toksyczny związek to był, a jak cie teraz zabije i dzieci dorobi ,licz taki obrót sprawy!!

Gość gość
jak i gdzie poznalas nowego faceta?

Gość gość
Żryj goowno boś nic nie warty kawał szmaty. Stolec na twój grób.

Gość gogogość
Jest on bardzo dobrym znajomym mojego znajomego i Nas sobie przedstawił i tak go poznałam.