Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Matuesz456

nie ma do mnie zaufanie

Polecane posty

Witam, spotykałem się z aktualnie już moją byłą dziewczyną ponad pół roku, trwało to stosunkowo długo poniewaz ona nie mogła zaufac zadnemu innemu facetowi, mi się jednak udało i po tym czasie weszlismy w związek który trwał krótko w porównaniu do czasu w którym sie spotykalismy. Zostawiła mnie poniewaz nasze relacje zepsuły sie m.in. przez prace poniewaz rzadko sie widywalismy i nie zachowywałem się w sposób jaki ona by odemnie oczekiwala. Po tym jak się rozstalismy mielismy troche kwasów ale koniec końców wrócilismy do relacji kolezenskich, z tym ze po tym wszystkim odkryłem ze tak naprawde to bardzo ją kocham i mi na niej strasznie zalezy z tym ze ona mówi ze na tą chwile nie moze mi dać nic więcej niz kolezenstwo czy przyjaźń poniewaz mi nie ufa i nie chciała by mnie skrzywdzić. To tak pokrótce o nas. Powiedzcie mi co wy o tym myślicie, odpowiem na bardziej szczególowe pytania.

Gość gość
ma rację. skrzywdziłeś ją, a teraz przypomniało ci się, że ja kochasz i chcesz z nią być. debil!

Nie musisz od razu wyzywac od debili, opisałem sytuacje bardzo po krótce tak naprawde chwilami bylismy siebie warci, obydwoje przestalismy sie starac z tym ze to ona mnie zostawiła, bardziej chodzi mi o to czy skoro raz jako jedyny sposród kilkunastu innych facetów( wielu walczylo o jej wzgledy ) zyskalem u niej zaufanie to czy uda mi sie je odzysakc ?

Gość Niczego nie Warta
Musisz zacząć się poprostu starać. Musisz jej pokazać że zawsze możesz na ciebie liczyć, musisz jej dać poczucie bezpieczeństwa. Zamiast wieczorem usiąść przed telewizorem usiądzie na podłodze weźcie kartki i długopisy. Dpisujvie pytania które was nurtują dotyczące drugiej połówki. Albo nspisz jej na kartce to czego boisz się powiedziec. I nie najważniejsze nie zmienia się. Mój facet był ideałem, moim ideałem ale teraz to całkiem inny człowiek, ja prawdopodobnie będę musiała jakoś o nim zapomnieć

Gość gość
Olej sfochowaną księżniczkę i poszukaj innej.

Chyba masz racje, tym bardziej ze zauwazyłem ze ostatnio jakos woli przebywac z innymi znajomymi również chłopakami, niby ze sobą troche piszemy widujemy się, raz krócej raz dłuzej, nawet i całą noc, dobrze nam sie rozmawia ale nie widze dalszych perspektyw na nasz związek, jeśli będzie chciala to moze sama sie upomni, dobrze mówie ? tak to z mojej strony wygląda