Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o Anex Cross?

Polecane posty

Gość gość

Witam, bardzo spodobał mi się ten wózek a mało opinii bo to nowość. Może ktoś używa????

Gość gość
Jest tu juz taki temat

Gość gość
Absolutna nowość. Jednak bardzo ładny i malutki po złożeniu. Robi super wrażenie. Bardzo dobrej jakości ekoskóra oraz wytrzymały aluminiowy stelaż.

Gość gość
Może i nowość na rynku ale zdecydowałam sie go zamówić. Słyszałam jak na razie same dobre opinie o nim. A w sprzedaży jest od sierpnia wiec już kilka opinii znalazłam. Wózek jest mały i zgrabny. Aluminiowa rama na 10 calowych kołach wizualnie wygląda bardzo ładnie. Jest mały po złożeniu. I przepiękna paleta kolorów.

Gość gość
Hej. Wózek.sprawdza się :-) od wrzesnia używamy i nie mam do czego się przyczepić. Łady i zgrabny. I co ważne lekki . Musze wnisić go na 2 piętro. Daję radę .

Gość gość
My go wybraliśmy ze względu na nietuzinkowy wygląd i wagę. Na razie po dwóch miesiącach bez zarzutu. Z ekoskórą nic się nie dzieje:)

Gość gość
Super wózek! Z tego co widzę w porównaniu z konkurencją dużo fajniejszy wygląd. Bardzo lekki i prosty w obsłudze.

Gość gość
Anex Cross ma śliczną kolorystykę. Bardzo dobra jakośc materiałów. Lekka konstrukcja. Łatwość obsługi. Dobra cena ;-)

Gość gość
Dla mnie osobiście najładniejszy polski wózek patrząc na całą resztę. Wykonany z dobrej jakości materiałów i ekoskóry.Wreszcie coś ładnego i wyróżniającego się

Gość gość
Wózek idealny pod każdym względem. Mały lekki bardzo zwrotny. Mega fajna kolorystyka. Anex Cross bardzo udany model.

Gość gość
Uważam że dobrze solidnie wykonany wózek. Dobra jakość w dobrej cenie.

Gość gość
Dla mnie najładniejszy i najlepiej wykonany polski wózek. Super jakość ekoskórki i fajne kolorki. Na pewno będzie pani zadowolona wybierając go

Gość gość
Anex ogólnie ma fajne wózki. Ale Cross spodobał mi się dlatego że jest dość mały i zgrabny. Piękna kolorystyka. Materiał wysokiej jakości. Wybrałam Crossa w czarnym kolorze . Jest modny i praktyczny.

Gość gość
Mam Crossa i chwale sobie ten wózek. Mały lekki i bardzo zwrotny . Rama mała po złożeniu. Dość dobra amortyzacja. Koła pompowane. Duzy kosz na zakupy. Praktyczny plecak-torba. Daje 10p

Gość gość
Anex Cross bardzo zgrabny i kompaktowy wózek. Dla mam chcących się wyróżniać i mieć coś eleganckiego. Innowacja na polskim rynku

Gość gość
Polecam Crossa jak ktoś szuka leciutkiego wózka z dobrą amortyzacją i na pompowanych kołach. Solidny, ładny i funkcjonalny, ma to czego oczekiwałam od wózka

Gość gość
Najładniejszy i najlepiej wykonany polski wózek, posiadający wszystko to czego można oczekiwać od wózka. Wygodny dla rodziców i dla dziecka. Gorąco polecam

Gość gość
Nie podoba mi się ten wózek.

Gość gość
Jak to się mówi o gustach się nie dyskutuje :) ale ja wypowiem swoje zdanie na temat tego wózka bo sama go mam i używam Wózek Anex Cross to jeden z nielicznych polskich wózków które są wykonane naprawdę solidnie. Pod każdym względem są dopracowane . Czy jeśli chodzi tu o gondolę czy o spacerówkę, wszystko jest ładnie uszyte i do siebie dopasowane. Rama aluminiowa lekka z kołami pompowanymi jest dość mała poz łożeniu. Plecak/torba wygodne i praktyczne, kosz na zakupy jest ogromny uszyty z ecosóry co ułatwi tylko jego czyszczenie.

Gość gość
Bardzo dobre wózki produkuje firma Tutek. Bardzo fajne modne wózki bardzo zwrotne i bardzo lekkie.

Gość gość
Dodam też amelis, jestem na etapie wybierania wózka, wiele już obejrzałam, oczopląsu można dostać tyle tego ale cenowo i pod względem wyposażenia to najlepiej wypada model hugo jednak.

Gość LadyMaya

Ogólnie anexy są bardzo fajne. Mnie przekonał do siebie właśnie cross, wygodny, solidny i bezpieczny. Lekko się prowadzi i fajnie wygląda;) 

Gość Magdusska123

A jaki kolor wózka polecacie? Jasny, czy lepiej jednak ciemniejszy wybierać?

Dnia 26.03.2019 o 06:30, Gość Magdusska123 napisał:

A jaki kolor wózka polecacie? Jasny, czy lepiej jednak ciemniejszy wybierać?

Z anexa mozesz każdy - nic się z nim nie stanie. My mieliśmy i jestem bardzo zadowolona :) Jak coś kupować to coś konkretnego