Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gadżety po swoich byłych

Polecane posty

Gość gość

Jesetem z dziewczyna od roku. Mieszkamy osobno, ale w jej pokoju cały czas znajdują się prezenty (jakies pluszaki), opakowania, szkatułki (w takie serduszka i różne tego typu), które otrzymywała od swoich poprzednich parnetów. Ostatnio gdy wyszła na chwile zajrzałem, do jednej z nich, a tam było trochę biżuterii i wszystkie bilety autobusowe, które jak już się dowiedziałem były kupowane, aby dojechać właśnie do niego. O czym to może świadczyć? Czy to nie jest przesada? Osobiście obawiam się, że dziewczyna żyje przeszłością, co jest trochę odczuwalne w naszym związku (chyba, nie wiem czy sam sobie tego nie wkręcam)

Gość gość
ja dostalam od mojego juz ex, wibrator bo nie mogl mnie zaspokoic. mam go do dzisiaj i mojemu obecnemu facetowi wcale to nie przeszkadza.

Gość gość
wygląda na to, że jest infantylna - "bilety" po dojazdach do byłego, "pluszaki". odpuść sobie ją bo na koniec ciebie wypcha, i posadzi w fotelu na środku pokoju. ma świra ta kobieta, to pewne.

Gość gość
z szacunku do Ciebie powinna to pochować. Zostaw ją, bo jesteś tylko zabawką.. jak widzisz wszystko co od Ciebie otrzyma wyląduje albo już wylądowało obok. Już jesteś na poziomie co jej każdy eks :)

Gość gość
Wyluzuj - ciesz sie chwila i korzystaj z zycia. Co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr. Co Cie obchodzą gadgety po bylych? ... są byłymi i tyle. Nie zmienisz tego i czasu nie cofniesz. Teraz jest z Tobą a oni to historia. Popatrz ba to z innej perspektywy i sie dobrze baw. Rób swoje.