Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Można wykluczyć? Co mam robić?

Polecane posty

Gość gość

Witam, tak, wstawiam to po raz kolejny, mam jeszcze kilka pytań, proszę o wyrozumiałość. Przerasta mnie to wszystko, wiem, że możecie mi powiedzieć, ze za niedojrzałość i głupotę się płaci, ale to już doskonale wiem i mam solidną nauczkę, dlatego proszę o wyrozumiałośc i odpowiedzi. Otóż mija 36 dni od zbliżenia z moim chłopakiem... nie było stosunku i wytrysku, tylko dotykałam członka mojego partnera, był wilgotny, może od tego płynu co się wydziela.... nie wiem. I tu pojawia to czego się obawiam, a moja ryzykowna sytuacja. Boje się, że mogłam przenieść plemniki na swojej ręce kiedy poszłam korzystać z toalety. Poszłam do niej po jakiś nie całych 10 minutach od tego, w między czasie dotykałam klamek, ubrań, włosów i wgl, wytarłam chyba nawet chusteczką. to była wgl ryzykowna sytuacja? Nie było spermy, zaznaczam, byliśmy w ubraniach, tylko moja ręka "w jego spodniach". Mogły to być moje dni płodne lub okolice nich. . Zrobiłam 8 (!) testów z porannego moczu - wszystkie negatywne. 10, 14, 16, 19, 21, 28 i 30,33 dni po tym zbliżeniu. W dodatku dostałam w terminie miesiączki krwawienia (różniło się od moich zwyczajnych okresów, dlatego bardzo się zaniepokoiłam... dwa dni dosyć obfite, dwa bardzo skąpe i trwała tylko 4 dni, a zazwyczaj 5). Jeden test był robiony przed "okresem", reszta już po. Naczytałam się niestety o jakimś krwawieniu implantacyjnym i mam mętlik w głowie, bardzo się boje. Jednak skoro po tym krwawieniu/miesiączce wszystkie testy wychodzą negatywnie, to był okres i ogółem mogę wykluczyć ciąże? Jeśli w ogóle mogłam ją brać pod uwagę w takiej sytuacji? Czy w takiej sytuacji ogółem są jakieś możliwości na ciąże? Czy to po prostu moja niegotowość, brak, wiedzy i schiza. Proszę mi to wytłumaczyć. Proszę o jakieś odpowiedzi z wyjaśnieniami. I teraz powinnam mieć miesiączkę, ostatnie pojawiały się gdzieś w 21/22 dniu, chociaż nie ma do końca regularnych cykli no i dużo stresu od tego poprzedniego krwawienia(miesiączki), teraz jest 24 dzień i nie ma. Od kilku dni mam śluz, który po wyschnięciu robi się taki białawy na bieliźnie. Co mam robić? Proszę o odpowiedzi.

Gość gość
Moim zdaniem panikujesz. Nawet ze stresu może Ci sie okres zatrzymać wiec wez na luz i zobaczysz ze zaraz okres będzie. Tym bardziej ze wszystkie testy wychodzą negatywnie.