Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakbyście zareagowali, gdyby kobieta powiedziała wam

Polecane posty

Gość gość

że nie godzi się na partnerski podział w związku. Sytuacja wygląda tak: ona po prostu oświadcza, że mężczyzna ma zapewnić wszystko, a ona będzie się zajmować wychowywaniem dzieci, domem, itp.

Gość gość
przepraszam bardzo, a o co ci chodzi? to ty chcesz zajmować sie dziećmi i domem a ona niech idzie do pracy i po pracy nie będzie robić nic? a ty będziesz jej podawał kapcie, cherbatę , obiad, zmywał , prał, sprzątał, organizował życie domu, zawoził dzieci do szkoły, robił zakupy , również te ubraniowe, chemiczne, spozywcze, chodził z dzieckiem do lekarza, na szczepienia, wycierał dziecku tyłek itp ?

Gość gość
Co to znaczy "wszystko"? Powinna spisać listę w punktach:) "Wszystko", łącznie z prywatnym odrzutowcem i hacjendą na Karaibach, czy wszystko na miarę moźliwosci Autora??

Gość gość
Powiedziałbym jej, że nie takiej kobiety szukam i definitywnie skończyłbym znajomość.

Gość gość
Szczerze? Skakałbym z radości, bo to niestety teraz rzadkie. Dużo facetów, też tych porządnych, marzy o takim podziale, ale nawet się boją o tym głośno powiedzieć, bo to niemodne i zostaną uznania za opresyjnych. Niestety.

Gość gość
A ja w glebi duszy chciałabym tego.Jestem inteligentna, mam predyspozycje by robić karierę ale nie chxe.RodZina jest dla mnie najważniejsza. Tylko że ja tez nie powiem o tym głośno w obawie przed wysmianiem,brakiem szacunku

Gość gość
przepraszam bardzo, a o co ci chodzi? to ty chcesz zajmować sie dziećmi i domem a ona niech idzie do pracy i po pracy nie będzie robić nic? a ty będziesz jej podawał kapcie, cherbatę , obiad, zmywał , prał, sprzątał, organizował życie domu, zawoził dzieci do szkoły, robił zakupy , również te ubraniowe, chemiczne, spozywcze, chodził z dzieckiem do lekarza, na szczepienia, wycierał dziecku tyłek itp ? x Ja bym chętnie na to poszedł. Niech laska pracuje, a ja zajmę się tymi obowiązkami powyżej. To nic trudnego.