Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego w wieku doroslym w pracy nie rodza sie trwale przyjaznie?

Polecane posty

Gość gość

dlaczego przyjaciol ma sie z liceum lub studiow a nie z pracy?

Gość gość
Bo po studiach zatraca się ta młodzieńczą naiwność i każdy zaczyna dbać o swój interes, który często się kłóci z sytuacją koleżanki obok.

Gość gość
Normalnym kraju się w pracy można znaleźć wielu przyjaciół - łącznie z szefem. Nie w Polsce bo ciężko przyjaźnić się z polaczkiem który tylko czeka żeby podłożyć ci świnie, czy obrobić super za plecami.

Gość gość
Ja tam znajduje przyjaciól w kazdym wieku. Im jestem starsza, tym wiecej znam ludzi, no i mam wieksze doswiadczenie, wiec latwiej mi rozpoznac bratnie dusze.

Gość gość
Ja trzymam z dwiema kolezankami z dwoch bylych różnych prac. Tak więc da się. Ale z obecnej nie mam i nie bede

Gość gość
praca to nie miejsce na przyjaźnie sama się o tym boleśnie dowiedziałam, miałam przyjaciółkę odwiedzałyśmy się w domach ale gdy potrzebowałam jej pomocy w życiowej sprawie jej nie było, nie odbierała telefonów i przestała mnie zauważać na ulicy, teraz wiem że udawała przyjaźń dla własnych korzyści i w imię swoich interesów potem nasze drogi się rozeszły kilka miesięcy temu dowiedziałam się że zmieniła pracę jej współpracownicy mieli jej serdecznie dość bo strasznie się leniła, wymądrzała na każdym kroku i na nich donosiła szefostwu,

Gość SlowianskaLala
Bo z wiekiem czlek staje sie cyniczny