Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wredna suka jak się taką stać

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio rzucił mnie facet, bardzo to przeżyłam, ogromna depresja, niechęć do życia. Wcześniej miałam romans z żonatym, który robił mi złudne nadzieje, a potem i tak wrócił do żony. Miałam myśli samobójcze. Po takich związkach potem z rok dochodzę do siebie. Ale.... mam bliską koleżankę, po której wszelkie porażki spływają jak woda po kaczce. Ostatnio spotykała się z jakiś żonatym, który też ją puścił w trąbę to co zrobiła..... znalazła sobie kolejnego żonatego. Tak jej zazdroszczę, że nic ją nie rusza. Chyba fajnie być pozbawioną uczuć. I tak się zastanawiam jakie cechy charaktery trzeba posiadać, aby nic nas nie ruszało. Wtedy i człowiek zdrowszy i szczęśliwszy.

Gość gość Tajemniczy_
Bywaj częściej na kafeterii,szybko zmieni cię w sukę :D

Gość gość
Kolezanka raczej nie jest zakochana wie to po niej spływa. A Ty lepiej zmadrzej, nie romansuj z zonatymi bo tacy zawsze wracają do żon. I nie patrz na słowa tylko czyny faceta. Bierz sie za wolnych a nie zajetych, chcialabys byc na miejscu tych zdradzanych zon? ? Zmadrzej dziewczynko, wtedy zmniejszysz ryzyko porazki w uczuciach...

Gość gość
Będziesz tu regularnie tak ok 8 godzin dziennie przesiadywać będziesz prowadzić tutaj pseudo inteligentne rozmowy taka się staniesz nawet dużo czasu to ci nie zajmie

Gość gość
Jak stara jesteś :o wypad desperacie!

Gość gość
Jeśli miałas romans z żonatym to juz jesteś sucz . Dalej pójdzie jam po maśle szmaciorko .

Gość gość
gość dziś poprostu włacz do emocji logikę to równoważy i.... zyjesz dalej. Trochę wiecej rozsadku i wyciagaj wnioski faceci to faceci przychodza odchodz a a Ty sie roxzwijaj. za duzo w Tobie checi zycia wylacznie miloscia ...i pamietaj to nie tak ze4 splywa jak po kaczce tylko szybko trzeba odnalezc sie w nowej nie komfortowej sytuacji

Gość gość
Jak to faceci to faceci? Jak przychodza i odchodza?! A one mówią ze to my je traktujemy przedmiotowo!

Gość gość
wracam do zony.. uciekam.. od zony. byla taka piosenka kiedys nie? :D

Gość gość
Ja taka sie stalam ... jak dostalam kilka kopow od zycia.

Gość gość
18:21 tak wlasnie przychodzą i odchodzą dobrze ze z goscia piszę:) to co lepiej zebym zalamana byla jak autorka?

Gość gość
Kozy do szeregu. Pan woła :-D