Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotna matka a nowy zwiazek

Polecane posty

Gość gość

Witajcie :) Mam 23 lata, roczna coreczke i jestem w 12 tyg ciazy. Zostawil mnie maz (nie z mojej winy). Co prawda teraz ani mi w glowie nowe zwiazki i wciaz probuje tak ulozyc zycie, zebym dala sobie sama rade i moim ukochanym dzieciom niczego nigdy nie brakowalo, a juz tym bardziej mojej milosci. Ale czasami nachodzi mnie mysl czy rozwodka z dwojka dzieciaczkow ma szanse ulozyc sobie zycie uczuciowe. Jak myslicie?

Gość gość
a sama mieszkasz? masz pomoc od rodziny?

Gość gość
Tak, na szczescie mam pomoc.

Gość gość
Oczywiście, że tak! Tutaj pewnie przeczytasz większość nie miłych komentarzy na swój temat ale tu wiele sfrustrowanych życiem kobiet siedzi, nie jedna z gorszej sytuacji niż ty wiec się nie przejmuj. Głowa do góry. Myśl,teraz o dzieciach i o sobie a o facetach na końcu.

Gość gość
No tak jak mowie - ze zostalam sama, to nie moja wina. Facetow naprawde mam na razie serdecznie dosyc, po prostu czasami mnie nachodzi taka mysl czy kobiety z dwojgiem dzieci ulozyly sobie zycie, znalazly kogos wartosciowego. Bo z jednym dzieckiem raczej prosciej, dwoje to juz dwoje ;) Ale wole swoje dzieci, niz jakiegos nastepnego gnojka. Ot, zwykla refleksja pojawiajaca sie czasem w myslach.

Gość gość
Kochana nie ty pierwsza i nie ostatnia. Jasne, że jak dojdziesz do siebie i wyprostujesz soje sprawy to normalnie sobie ułożysz życie. Babo! masz dopiero 23 lata haha ile ja bym dała żeby znów tyle mieć ;)