Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DashRysiu ma tą samą chorobę umysłową co Namysłów

Polecane posty

Gość gość

24/7 napieprzają o tym samym Rysiu o tym, że ma prawko i jest najlepszy na całym świecie

Gość gość
A Kołbuc o tym, że wszystkie miasta na świecie to dziury prócz Namysłowa

nie siedze tu 24/7 bo studiuje i pracuje dwa nie mowie ze najlepszy na calym swiecie bo wiem ze sa lepsi, ale na standardy kafe to jestem lepszy niz taki stulej prawik

Gość psycholog psychiatra
To się nazywa nerwica natręctw :o

Gość gość
to nie jest zadna choroba to jest jedna i ta sama osoba gnijaca tu cala dobe.jedyne co moze miec to rozdwojenie jazni i kilka osobowosci ale i to nie bo zachowuje sie identycznie w obu projektach

no homocwelem od namysłowa jeszcze nie byłem xd osobiscie go nie lubie :X wiec juz wole być 22lata :D

Gość gość
16:00 ciekawe. Jak tylko ktoś wspomni o Twoim nicku zaraz sie pojawiasz ;) jak GGGB

Gość gość
wiesz przecież że to nie ja wiesz o tym dobrze p.s.nie wszystkie miasta to dziury tylko Wrocław i Warszawa p.s.jestem Kołbuc przeliteruj KOŁBUC Polkowskie 4

Gość gość
Kołbuc to projekt Neptyka 100% A z Rysiem tylko Fajfus pisze bo na jednym poziomie są I nie pieprz mi tutaj że Kołbuc to Rysiu bo ma dużą wiedzę i jak chce to normalnie składa zdania a Dash Rysiu to przygłup jakich mało

Gość gość22lataprzegrywu
16:19 wyobraźnia cię poniosła. ps. elo rychu.

Gość gość
O Fajfus wrócił elo kaleko

Gość gość
Gosc 16:06 to podszyw nie pisałem tego komentarza z 16:06 Bo wtedy byłem w opolu 15 minut temu wróciłem z opola ten kto napisałem ten komentarz z 16:06 doskonale wie ze on to napisał o 16-tej byłem w drodze do opola

Gość gość
Ps i kiedy ja pisałem ze wszystkie Miasta to dziury prócz Namysłowa przeciez dziurami w polsce nie jest tylko Namysłów Nysa głuchołazy zakopane oława opole Kraków tarnów szczecin katowice częstochowa rzeszow olsztyn na mazurach gdańsk sopot gdynia i wałbrzych i tyle i nie tylko Namysłów nie jest dziurą ale I te wszystkie wymienione miasta reszta to dziury i zadoopia