Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hejłobuzy cz. XIV

Polecane posty

Gość gość

Zapraszam na nową część telenoweli o naszych ulubionych bohaterach - wyzyskiwaczach! :D

Gość gość
Niech Karolinka skameruje Pedarka jak jezdzi po mieście !! wszystko kamerują to czemu by mieli tego nie pokazac :D :D

Gość gość
ale przecież oni nie mają samochodu, bo został zniszczony w wyniku stłuczki Karo... to czym podjedzie? ;p

Gość gość
Uberem, no jak czym :D :D Pedarkowi potrzebne są prawo jazdy do jazdy na tylnym siedzeniu Ubera :D :D

Gość gość
Przejrzałam to obrzydliwe forum i oczom nie wierzę. Skąd w ludziach tyle jadu i nienawiści? Naprawdę macie czas na to, żeby dywagować nad wagą jakiejś obcej baby? Ma pieniądze, to sobie wpie*dala, co Was to obchodzi? Mogłaby przytyć kolejne 10kg, a Wam nic do tego. Skoro jej osoba tak bardzo Was razi, to zwyczajnie jej nie oglądajcie. Myślę, że Karolina ma lustro w domu i doskonale zdaje sobie sprawę z tego, jak wygląda. Gdyby chciała coś zmienić, zrobiłaby to, prawda? Może woli leżeć wieczorem na kanapie, oglądać seriale i jeść? Może. I co w związku z tym? Jestem bardzo ciekawa, jak wyglądacie Wy i co sobą reprezentujecie. To zabawne, bo na tych nienawistnych wyświetleniach Karolina zarabia i ma jeszcze więcej pieniędzy na żarcie! ;) Nadszedł nowy rok - polecam przewartościować swoje życie, wziąć się za siebie, swoje związki, wyłączyć Internet i zacząć robić coś ciekawego. Może któraś z Was zostanie nową gwiazdą polskiego YT? ;) Wszystkiego najlepszego, hejterki!

Gość gość
Czy mnie sie wydaje czy karolina zrobila cos z polikami takie jakies dziwne ma i z tymi ohydnymi swoimi makijazami ala ruska lala ni koszmar