Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukacie już prezentów swiatecznych?

Polecane posty

Gość gość

Szukacie już prezentów swiatecznych?

Gość Róża1992
Też szukam i prawie wszystko znalazłam. Czy alkomat to dobry pomysł na prezent? I jaki najlepiej kupić?

Gość gość
Ja w tym roku uderzam w prezenty erotyczne.... tyle, że damy je sobie z żoną jak już wszyscy pójdą spać. Moja żonka jest apetyczną kobietą ale nie jest gruba. Biust coś w deseń tej Pani ze zdjęcia http://wzaufaniu.pl/pl/p/Yammy-koszulka-L-/9054 . Kupuję taką koszulkę + ona ma do tego takie piękne czerwone szpilki chyba z 13 cm.... już sobie ją wyobrażam.

Trochę szukamy. Szczególnie dla dzieci, bo mój mąż już powiedział, co chciałby dostać, więc ułatwił mi sprawę. Za to, żeby zaskoczyć moje dzieci trzeba się postarać. Dlatego chcę ich nauczyć szacunku dla pracy rąk ludzkich i zamawiam ręcznie robione, piękne zabawki z https://ida-swieta.art-madam.pl/ . Charakteryzują się świetną jakością i chociaż jestem pewna ich oryginalności.

Gość gość
ja nie szukam. juz wiem co kupie. do konca listopada zawsze najlepiej na spokojnie kupic prezenty. odlozyc i potem tyko zapakowac. a nie w ostatniej chwili, jak nie ma czasu, wtedy nic sie niepodoa. mozna w ciagu roku kupic (jak cos wpadnie w oko) i wtedy prezenty czekaja :)

Gość gość
Ja kupuję alkomat, taki jaki ma policja AlcoBlow. Będę spokojniejsza o bezpieczeństwo kierowcy.

Gość gość
dostałem od żony alkomat na gwiazdkę, kupiła mi alkohita x60, zaszalała, chyba widziała w motorze że wygrał ranking, to już sprzęcik z gatunku tych profesjonalnych, używanie bezproblemowe, przyda się na sylwka i karnawał