Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktostam123

Biały śluz po okresie

Polecane posty

Gość ktostam123

Witam, jakiś miesiąc temu (około 15 października) uprawiałem petting ze swoją dziewczyną, ona jedynie dotykała mojego członka, do wytrysku nie doszło wiec spermy nie było, po kilku minutach partnerka wycierała się chusteczką w miejscu intymnym, ma ona nieregularne miesiączki i spóźniał się jej okres ale dostała go i trwał on jak zawsze 7 dni, okres skończył się 9 listopada, moja dziewczyna od czasu do czasu ma taki biały , lekko przezroczysty śluz w niewielkich ilościach, a czasem ma tak trochę wilgotno i przy okazji się właśnie ten śluz wytwarza i jest taki trochę lepki, za około 3 dni powinna mieć dni płodne, czy ten biały śluz jest normalny po okresie ? Po okresie kłóją ją trochę jajniki i tak jakby macica. Czy możliwe jest żeby była w ciąży ?

Gość ktostam123
A skąd mogę mieć pewność ze nie jest w ciąży , taki śluz jest normalny po okresie ?

Gość gość
A artykuł czytałeś? Bo mam wrażenie że nie. :O A co do ciąży to zazwyczaj się po prostu test robi żeby się dowiedzieć. Reszty nie będę już kolejny raz komentować.

Gość ktostam123
Chce tylko wiedzieć czy może być w ciąży czy jest to niemożliwe ? Bo mi się wydaje ze to jest niemożliwe jak nie było bezpośredniego kontaktu penisa z pochwą a i tak tej spermy nie było wgl. A okres i tak wystąpił wiec chyba nie jest w ciąży No nie ?

Gość gość
Rany a ile już odpowiedzi na ten temat wcześniej padło? Wciaż ci za mało, wciąż mamy się powtarzać? Mnie już się nie chce!

Gość ktostam123
Dobra , chce dostać pewną odpowiedz ze nie jest w ciąży z argumentami i daje wam spokój :)

Gość gość
hahaha ależ wymagania!! odpowiedź z argumentami i co jeszcze?? :P A więc ja ci mówię -ona jest w ciąży -gratulacje tatusiu!!! A dlaczego? A bo tak!!! :D

Gość gość
Dokladnie tak, gratulujemy- będziesz tatusiem !!!