Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego nie rejestrujecie sie i logujecie na kafe

Polecane posty

Gość gość

z jakiego powodu?

Gość gość
nie chce by istnial jakikolwiek slad mojej tu bytnosci poza anonimowymi wpisami ktore od czasu do czasu tu strzele. poza tym nie powazam tego :forum: do tego stopnia by tworzyc tu stale konto. nie powazam m.in. z powodów: tego, ze sa tu wpisy klepane za kase (iles stron watku za iles zl + od wyswietlen reklam) i zenujacego poziomu 75proc. watkow. stale konta mam na innych forach tematycznych.

Gość gość
z bardzo prostego, nick narzuca ograniczenia natury psychologicznej, człowiek staje się zakładnikiem własnej wyobraźni, nick staje sie wizerunkiem człowieka który go wymyślił, a powinno być odwrotnie, przez to nie jest obiektywny (nie jest łatwo przyznać się do błędu), toteż ściera się wewnętrznie ze sprzecznościami, dlatego po jakimś czasie, po czasie nawarstwianie (choć również z powodu przemian) tworzy nowy nick (zupełnie tak samo jakby można było wymienić własne życie na nowe(sic!))

Gość gość
bardzo duzo tematow jest pisane za kase przez 1 osobe. Jedna osoba pisze za trzy i mysli, ze jej nie mozna rozpoznac! Smutne to i smieszne. te dlugie historyjki zaczynajace sie zawsze tak samo, ten sam sposob pisania.

Gość gość
Kiedyś może zakumasz 19:10, że to nie za kasę i nie jakaś jedna osoba, tylko zwykła, upierdliwa uniwersalność ludzkich problemów.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Mozliwe , ze kiedys sie zarejestruje i zaloguje.

Gość gość
dziś prosze napisane bardzo ladnie - podaje na jakiegos poloniste albo socjologa. czuje, ze takie inteligentne humany wlasnie sobie tu dorabiaja. i spoko, kazdy orze jak moze.

Gość gość
19:15 taka pisanine mozna bardzo latwo rozpoznac! :-)))

Gość gość
Bardzo, ale to bardzo łatwo rozpoznać. 1/38 000 000. Każde użycie pewnych słów, zwrotów i powiedzonek przez inne osoby powinno być ścigane, opodatkowane i obłożone licznymi innymi restrykcjami prawnymi. Niech przepraszają, skurczybyki. Na kolana, chamy. Wasz komunistyczny dyktator.

Gość gość
od logina do Stalina :D

Gość gość
Zbyt pośpieszni bywacie z tą oceną, raz jedyny napisałam posta osobistego dotyczącego ważnej dla mnie relacji a zostałam wytknięta i zwyzywana. Za co? Dlaczego? Bo niby ktoś zakładał już podobne tematy.. Na podstawie czego tak mnie oceniono, niech pomyślę.. Widzę teraz że być może użyłam zwrotów typowych dla ludzi wykształconych w dziedzinie nauk społecznych..? :P Brawo detektywi.. Nie zakładam nicka bo lubię być anonimowa.

Gość gość
byla tu kiedys Lenina, ta od wierszy i :dzis ptaszki nie spiewaja". co z nia?

Gość gość
kryska? na mazurach ornitologią sie trudni

Gość gość
od kiedy tu jestem moja skrzynka jest zalewana spamem - a to o erotycznych tresciach albo nt poszukiwania pracy. przypadek?

Gość gość
gosc wyzej, wyluzuj bo ci zylka strzeli. nic nie zrozumialas, ale to nic, ten typ tak ma! pozdrawiam, milego wieczoru

Gość gość
byly tu kiedys inne osoby, ktore nawolywaly do rejestrowania sie: teraz po nich ani sladu, pewnie na gosciu jadą

Gość gość
Jestem zarejestrowana i...piszę z gościa. Jakiś troll/trole zjechał mnie kiedys , pisząc o mnie niestworzone glupoty, pastwiąc się nade mną wulgarnie. Pastwienie nad "gosciem" nie ma takiej mocy. Dlatego nie używam Nicka i piszę z gościa.

Gość gość
Nie rejestruję się bo z tego co mi wiadomo są potem trudności z usunięciem konta i wszystkich postów.

Gość gość
Rzadko tu piszę. Po co mam się rejestrować, czasem zajrzę, coś przeczytam, raz na ruski rok napiszę i tyle. Forum jest dziwne, język, wulgarne podszywy, paranoicy, co piszą anonimowo bzdety.

Gość gość
Podniosę, bo ciekawe ;)

Gość gość
Nie mam potrzeby sie rejestrowac, wole pisac z goscia i wtopic sie w tlum ze swoja pisanina