Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki kolor sukienki?biore slub w ciazy.biala jest okey?

Polecane posty

Gość gość

Czy moge biala sukienke miec?pytam bo siostra pieprzy ze w ciazy biala nie pasuje.serio?

Gość gość
możesz mieć nawet różową to ty bierzesz ślub i to ty decydujesz w średniowieczu kobiety chodziły w kolorowych to się tak utarło te białe od epoki wiktoriańskiej gdzie królowa wystąpiła w białej biel to też symbol czystości a wiadomo że w tamtych czasach panna nie mogła przed ślubem teraz żyjemy w takich czasach że każdy ma to w dupie co ty na dupę założysz w czasie ślubu

Gość gość
Ja uważam, że biała suknia ślubna w ciąży nie pasuje. Lepsza ecru, ten kolor już wypada. Takie osoby, które idą na biało z brzuchem, często są wyśmiewane po cichu

Gość gość
gość dziś x wiochą zaleciało :o

Gość Arletttka
Kolor sukienki to bardzo indywidualna sprawa! myślę, że obecnie mało która z Nas mogłaby wybrać się w czystej bieli ...;) jeśli jednak masz wątpliwości i możesz sama źle się poczuć w białej sukience to postaw na rose quartz np taki odcień jak tu--> http://www.lanesta.pl/wp-content/uploads/2015/10/photo-gallery/lanesta2/Quartz-3.jpg oczywiście inny krój dla Pani w ciąży - najlepiej z odcięciem :)))

Gość gość
Arletttka Mów za siebie...ja aniołem nie bylam nie jestem i nie bede a mialam piękna białą suknię. A Ty autorko się nie przejmuj, jesteś w pięknym stanie i ubierz to co Ci się podoba...nie patrz na siostrę (siostry zazdroszczą :) :)

Gość gość
Co byś nie robiła i tak będziesz wysmiana. Kobiety z brzuchem czy grube nawet bez ciąży przy ołtarzu wyglądają śmiesznie. Musicie upchac cielsko w gacie ze stelazem modelujace, a zresztą po co,na ślub ksiądz otworzy podwójne drzwi, ten jeden dzień wejdziesz do kościoła przodem a nie bokiem

Gość gość
Wyglądają śmiesznie? Na pewno nie bardziej niż Ty i Twoja kocia morda :) :) :) trzymaj stelaż, do mózgu żeby Ci nie wypadał tak często

Gość gość
ubierz jakies ecree,niby twoja sprawa itd ale za biel mogą cie obgadac,chyba ze ci to wii,wtedy to smialo:)