Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

taka sytuacja

Polecane posty

Gość gość

Witam, tak, wstawiam to po raz trzeci, ale mam jeszcze kilka pytań, proszę o wyrozumiałość. Przerasta mnie to wszystko, wiem, że możecie mi powiedzieć, ze za niedojrzałość i głupotę się płaci, ale to już doskonale wiem i mam solidną nauczkę, dlatego proszę o wyrozumiałośc i odpowiedzi. Otóż mija 36 dni od zbliżenia z moim chłopakiem... nie było stosunku i wytrysku, tylko dotykałam członka mojego partnera, był wilgotny, może od tego płynu co się wydziela.... nie wiem. I tu pojawia to czego się obawiam, a moja ryzykowna sytuacja. Boje się, że mogłam przenieść plemniki na swojej ręce kiedy poszłam korzystać z toalety. Poszłam do niej po jakiś nie całych 10 minutach od tego, w między czasie dotykałam klamek, ubrań, włosów i wgl, wytarłam chyba nawet chusteczką. to była wgl ryzykowna sytuacja? Nie było spermy, zaznaczam, byliśmy w ubraniach, tylko moja ręka "w jego spodniach". Mogły to być moje dni płodne lub okolice nich. . Zrobiłam 8 (!) testów z porannego moczu - wszystkie negatywne. 10, 14, 16, 19, 21, 28 i 30,33 dni po tym zbliżeniu. W dodatku dostałam w terminie miesiączki krwawienia (różniło się od moich zwyczajnych okresów, dlatego bardzo się zaniepokoiłam... dwa dni dosyć obfite, dwa bardzo skąpe i trwała tylko 4 dni, a zazwyczaj 5). Jeden test był robiony przed "okresem", reszta już po. Naczytałam się niestety o jakimś krwawieniu implantacyjnym i mam mętlik w głowie, bardzo się boje. To nie było to krwawienie No te dwa dni pierwsze były dosyć obfite. Jednak skoro po tym krwawieniu/miesiączce wszystkie testy wychodzą negatywnie, to był okres i ogółem mogę wykluczyć ciąże? Jeśli w ogóle mogłam ją brać pod uwagę w takiej sytuacji? Czy w takiej sytuacji ogółem są jakieś możliwości na ciąże? Czy to po prostu moja niegotowość, brak, wiedzy i schiza. Proszę mi to wytłumaczyć. Proszę o jakieś odpowiedzi z wyjaśnieniami. I teraz powinnam mieć miesiączkę, ostatnie pojawiały się gdzieś w 21/22 dniu, chociaż nie ma do końca regularnych cyklów, no i dużo stresu, od tego poprzedniego krwawienia(miesiączki), teraz jest 24 dzień i nie ma. Od kilku dni mam śluz, który po wyschnięciu robi się taki białawy na bieliźnie. Co mam robić? Proszę o odpowiedzi.

Gość gość
Jak ci napisze ze nie jestes w ciazy to sie uspokiisz, bedziesz mi wierzyla? Ze stresu pewnie ci sie opznia. Na 99 proc. Nie bylo zblizenia plemniki musza byc gleboko pomysl............

Gość gość
Co mam robić? //kupić kołyskę

Gość gość
gość dziś -szkoda twojego czasu na pisanie ten temat się tu przewija już nie pierwszy raz a tłumaczenie czegokolwiek autorce ma tyle samo sensu co walenie głową w ścianę. Ona i tak wie swoje. Szkoda się produkować. Wygląda mi to na temat tej samej osoby która ostatnio wałkuje taką tematykę ale z perspektywy chłopaka. Efekty takie same, tak samo nie dociera. Gratulacje autorko jesteś w ciąży!!!!!!!!!!

Gość gość
Autorka: Tym wydarzeniem zrobiłam sobie sieczkę z mózgu. Myślałam, że odetchnę jak dostanę okresu w ten weekend, ale go nie ma i to mnie przeraża. Ta sytuacja nie była ryzykowna? Jestem dziewczyną, młodą, może nie bardzo młodą, ale jednak.