Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Początek depresji u chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Mam problem ze swoim chłopakiem. Dzisiaj podczas rozmowy telefonicznej stwierdził, że jako chłopak, mężczyzna, osiągnął w życiu już w wszystko na co go stać. (Na poziomie intelektualnym i matererialnym). Ma dopiero 26 lat, więc raczej sporo przed nim. Wymagające studia skończone, dobra praca zdobyta. Dzieci razem nie mamy (uważa, że go nie stać na dzieci), mieszkania ani domu też nie ma(mówi, że kredyt na 30 lat go zabije).Ewidentnie jest bardzo przybity, jego do rzeczy które robił po pracy spadł bardzo mocno i sam sposób w jaki mówi świadczy o tym, że jest coś nie tak. Miałyście taką sytuacje u siebie? Poradzicie coś?

Gość gość
Ja tak mam. Skończyłem szkołę, mam tytuł technika, dobrą pracę ktora juz mnie nudzi, mam prawo jazdy, auto. Jak coś przychodzi mi łatwo to szybko sie nudzę. Jedyne co mnie wciagnelo to wędkarstwo, bo zawsze jest nie przwidywalne + jestem wtedy sam i mam cały świat w d**eczce. Lowie ponad połowę mojego życia i jeszcze sie nie znudziło :D moge nawijac o tym non stop. Marzeniem jest zjedzic troche swiata i przy okazji polowic. Szanse marne no chyba ze zarobie bardzo duze pieniądze jak na nasze smieszne warunki w Polsce. Może temu twojemu chlopakowi brak zainteresowan, hobby?

Gość gość
Moze to nie depresja a chwilowy dol.Kazdy czasem miewa chwile zwatpienia.