Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbliżającą się rocznica, ciężka choroba.

Polecane posty

Gość gość

Witam pierwszy raz na forum. Z żoną mamy rocznicę ślubu nie mam pojęcia jak sprawidz jej przyjemność a chciałbym jakoś to uczcić bo jest to dla nas bardzo ważna data. wcześniej mielismy w planach wyjechać za granice. Niestety całe nasze życie uległo w gruzach. stwierdzono raka płuc po operacji i pierwszej chemi myslelismy ze bedzie wszystko dobrze niestety po miesiacu okazalo sie ze jest jeszcze jeden guz w mozgu mial byc usuniety w calosci niestety s******l sie juz powrastal w krytyczne narzady. Usunieto czesc niestety po dwuch tygodniach odrusl dwukrotnie. Nie zasmucam teraz do sedna nie mam pojecia co zrobic zostal tydz ( zona nie chodzi,miewa krótkotrwałe omamy,wiekszosc czasu przesypia,stan ciezki, kontakt ograniczony ) myslalem o obsypaniu domu kwiatami lecz zeby nie poczula sie jak na pogrzebie..cokolwiek prezent jaki typ, kolacja swiece i tak bd marnie, ani wspominanie o przeszlosc zdj nie ma co bo za nerwowo sie robi wiec zwracam sie tu.. Pomyslu brak

Gość gość
tule was <3 modl sie do Serca Najswietszego Pana Jezusa i nie zapomnij o ubez. w Nationale Nederlanden

Gość i9r0a
Może po prostu coś, co kiedyś było naturalne ale teraz stało się mniej powszednie? Życzę wszystkiego dobrego 🌻

Gość gość
Poprostu bądź przy niej ,mozesz zrobić coś w rodzaju domowego kina i zobaczyć ulubiony wasz film moze diety dancing i potem mila muzyka przy świecach.daj jej poczuć ze jest wyjaatkowa

Gość gość
Cały pokój w kwiatach I w swiecach ,muzyka skoro traci swiadomość to skup się na tym by niebolało ileki przeciw lękowe ,macie dzieci??ile ona ma lat?

Gość gość
Cały pokój w kwiatach I w swiecach ,muzyka skoro traci swiadomość to skup się na tym by niebolało ileki przeciw lękowe ,macie dzieci??ile ona ma lat?

Przecież to mordercy😠.Tu artykuł: http://www.faceci.com.pl/r_rak_metody_konwencjonalne.html :P.Jeżeli chcesz aby jeszcze pociągnęła co nieco musisz zastosować radykalne działania:P.Oczywiście karanie konowałów jest mniej pilne:P.Ja znam takie kuracje jak pantelliniego,gersona,amygdaline i nie tylko:classic_cool:.Głodówkę testowałem i działa na nowotwory:D.Ale musisz ją odciąć od niezdrowych rzeczy:P.Bo znowu będą nawroty:O.Siebie lepiej też:P.

może jakiś duży kosz z róż i ulubione czekoladki? może jakaś statuetka ala oskarowa z napisem? wszystko znajdziesz tutaj: http://www.kwiatowaprzesylka.pl. Szczerze mogę ich polecić, nigdy jeszcze mnie nie zawiedli.