Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misulin

czy to szantażż

Polecane posty

Gość misulin

poznałem dziewczynę w holandi potem się rozstaliśmy i chce ona wyprowadziła sie do Karkowa lecz i ówi mi teraz ze jesli teraz nie przyjadę do niej w srode w to znami koniec i pozna sobie kogos nowego p.s jzu sie z kim raz spotkałaczy to szantaz?

Gość gość
Tak. Na Twoim miejscu zerwałabym z nią kontakt! Jeżeli ona grozi Ci, że znajdzie kogoś innego to nie ma sensu

Gość Jola20
Nie, pewniee chce zebys sie okreslil a noe takie pitu pitu .

Gość misulinek
w srode mam urodziny i powiedziałem ze nie wiadomo czy bede w srode bo do mnie moze jakas rodzina przyjechać albo pomóc ojcu w remoncie bardzo bym chciał przyjechac ale może w innym terminie mysle ze nic by sie nie stało np za czwartek albo piątek

''Jak kocha to poczeka'' Ale trochę dziecinnie się zachowała powinna cie zrozumieć :) poza tym jeżeli by jej na prawdę zależało na tobie to by ci takich rzeczy nie gadała że sobie innego znajdzie. No sorry ty też masz obowiązki, plany to pomyśl co będziesz miał na przyszłość z nią... Będziesz w pracy i nagle będziesz musiał się zrywać do domu bo ona ma jakieś zachcianki...

Gość Roksaaaa45
Przestań szantaż jak nie wiem co jeszcze w dniu twoich urodzin by sie wstydziła.. dziewczyna