Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mężczyzna nie chce ze mną spać

Polecane posty

Gość gość

Z moim chłopakiem spotykamy się dość długo. Często rozmawiamy o wspólnym życiu o naszej przyszłości, jednak ja jej sobie w ogóle nie wyobrażam. Kiedy jesteśmy razem jest dobrze, przyjemnie. Jednak z jakiegoś względy nie chce ze mną nocować. Kiedy proszę żeby został na noc, stwierdza że się nie wyśpi że bez swojego łóżka nie zaśnie, że będzie mu niewygodnie ( bo mam twarde łóżko) i milion innych wymówek żeby nie zostać na noc. Była sytuacja że musiałam nocować u niego, to spał na materacu na ziemi byleby nie spać koło mnie. Nie chodzi tu o poglądy religijne ani nic innego bo oporów przed seksem nie ma. Nie zdaje mi się żeby to było normalne a nie mam pojęcia co z tym fantem zrobić, bo patrząc na przyszłość nie wyobrażam sobie żeby po ślubie spać oddzielnie. Doradźcie co robić..

Gość gość
nie możesz zapytac wprost o co chodzi?

Gość gość
moze pierdzi przez sen

Gość gość
Jak pytam wprost to się miga od odpowiedzi

Gość gość
Póki nie powie wprost, o co chodzi, to nie widzę wspólnej przyszłości...Może ma jakąś fobię? Spię z męzem w lozu malzenskim od lat, i niewyobrazalny jest dla mnie materac obok, osobne spanie, itp, Niestety, musi powiedzieć uczciwie i wprost, cokolwiek by to nie było.

Gość gość
może mu po prostu niewygodnie i nie może się wyspać, mam koleżankę która tak ma

Gość gość
Zapytaj, czy nie ma jelita drażliwego. Mówie serio.

Gość gość
Na bank pierdzi pod kołdrą..puszcza tzw podkołderniki jadowite ale za chiny sie nie przyzna

Gość gość
Problem może być banalny ;) Nie jest przyzwyczajony do spania z kimś w łóżku i pewnie myśli ,ze nie wyśpi się dobrze.

Gość gość
zapytaj sie czy nie ma zmazów nocnych moze temu nie spi razem

Gość prorg
zastapię go :classic_cool:

Gość gość
Może ktoś go molestowal w dzieciństwie jak spał

Gość gość
jak wogole nie chce zostawac na noc to na bank wraca do zony i dzieci.w koncu oporów przed seksem nie ma.przeswietl go, bo nie wiesz z kim sie spotykasz

Gość gość
Ja tez nie śpię z mężem, mamy oddzielne sypialnie. Nie potrafię się wysypiać spiąć z kimś. 'Może twój chłopak tez tak ma.

Gość gość
Tę osoby, które narzekają, że nie potrafią się wyspać z chłopakiem, mężem, dziewczyną, żoną, powinny pomyśleć o porządnym łóżku 2 osobowym, z dwoma kompletami pościeli, zamiast uciekać z sypialni. Czasy wąskich wersalek peerelowskich juz się skonczyly.:)

Gość gość
mam tak samo bez otwartego okna nie zasnę, a męŻowi za zimno- kompromis wykluczony