Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość knur2233

Uwielbiam robić kupę w majtki i w damskie rajstopy

Polecane posty

Gość knur2233

fajnie jak kupa wciska się w cielisty nylon, jest taka mięciutka i ciepła... całości atmosfery dopełnia smród kału... hehe a żona nic nie wie o moim niecodziennym hobby

Gość knur2233
upik kochani:P

Gość gość
fajnie. oczekujesz oklasków?

Gość knur2233
tak, oczekuję. Uważam, że jestem bohaterem.

Gość gość
Bohaterem to będziesz jak nagrasz taki filmik i wstawisz do netu. Musi być jednak widać Twoją twarz, inaczej odbiorą to jako fotomontaż.

Gość knur2233
a jak ktoś później pokaże ten filmik mojej żonie? A aa? To co będzie? Nie ma głupich... Mogę pokazać jak sram, chcesz zobaczyć?

Gość kał ze stali w tyłkach metali
zjec mi kupę:O

Gość gość
Uwielbiam robic kupe w rajtuzy następnie siadam czy to na krzesło czy lawke w parku zależy od sytuacji lubie to uczucie zgniatania kupy pod pupa posiedze sobie tak dla przyjemności a jak wstaje to uczucie jak kupa odrywa się od pupy i zwisa w rajtuzach do kolan .Wlasnie przed chwila się wypruznilem jestem u siebie na podworku oprócz mnie niema nikogo no może sa jacys ciekawscy co mnie podgladaja wczoraj było takich trzech facetow jak mnie podglądali stalem sobie na podworku i waliłem kupe w rajtuzy robilo się tak przyjemnie w krku zrobilo się zgrubienie zrobiłem krok do przodu kupa przesunela się lekko usiadłem na lawce rozgniotla się pod pupa a oni mnie podglądali i chyba sobie walili konia bo slyszalem sapanie a jeden mowil jak cie k***a c***o dorwie to się na zadko posrasz ta rozkalibruje ci d**e,odpowiedzialem obiecanki cacanki i podeszlem do zywoplotu i wsadziem obsrana d**e ktorys się na nia spuscil bo czulem jak mi cos splywaa po d***e i udach

Dnia 5.02.2019 o 08:39, krzysiek6227 napisał:

ja tez robie kupe w rajtuzy

A wyślesz mi zdjęcie twojej kupki? Albo filmik jak ją robisz? Plis pliska! Bardzo cię lubię!

Ja też czasem walę w spodnie po nocce, kiedy moja wychodzi do pracy a młody jeszcze śpi. Najbardziej lubię kiedy sporo się tego nazbiera w jelitach. To ciepełko I zapaszek...;) Potem zdejmuję spodnie i siadam płasko na płytkach w łazience żeby rozeszło się po całych bokserkach... Cholernie podniecające.:)

Jak robie kupke w majtki to jestem bardzo podekstytowany i czuję że mi wszysko wolno.

Zapach kupy tak dopełnia atmosferę że ho ho

Dnia 19.08.2018 o 11:28, Gość gość napisał:

Uwielbiam robic kupe w rajtuzy następnie siadam czy to na krzesło czy lawke w parku zależy od sytuacji lubie to uczucie zgniatania kupy pod pupa posiedze sobie tak dla przyjemności a jak wstaje to uczucie jak kupa odrywa się od pupy i zwisa w rajtuzach do kolan .Wlasnie przed chwila się wypruznilem jestem u siebie na podworku oprócz mnie niema nikogo no może sa jacys ciekawscy co mnie podgladaja wczoraj było takich trzech facetow jak mnie podglądali stalem sobie na podworku i waliłem kupe w rajtuzy robilo się tak przyjemnie w krku zrobilo się zgrubienie zrobiłem krok do przodu kupa przesunela się lekko usiadłem na lawce rozgniotla się pod pupa a oni mnie podglądali i chyba sobie walili konia bo slyszalem sapanie a jeden mowil jak cie k***a c***o dorwie to się na zadko posrasz ta rozkalibruje ci d**e,odpowiedzialem obiecanki cacanki i podeszlem do zywoplotu i wsadziem obsrana d**e ktorys się na nia spuscil bo czulem jak mi cos splywaa po d***e i udach

Ja też

Mimo że stary temat , za takie głupie teksty teraz jest pewnie ban .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować