Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polkom podobają się Turkowie i Arabowie ? One są głupie ?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego Polkom podobają się Turkowie i Arabowie ? One są głupie ?

Gość gość
haha, racja one są głupie !

Gość gość
haha :-)

Gość gość
dlatego, że są bardziej obyci niż większość polskich facetów. Spotkałam się kiedyś z jednym Turkiem, nie, oczywiście, że nie zamierzałam tworzyć z nim żadnych relacji, wiem jacy są po ślubie i w ogóle, tylko tak z ciekawości. I jak mój były chłopak nigdy mnie w drzwiach nie przepuszczał, nie odkładał płaszczaitp, tak Turek zawsze dbał o te sprawy, było zimno, więc pytał co chwilę czy mi nie zimno, a jak zobaczył, że tak to oddał mi swoją kurtkę i szedł bez, jesienią, wieczorem,a chłodno było. Mój były zawsze w drzwiach wciskał się przede mnie ;/ mimo tego, że ciągle przez 5 lat go uczyłam, żeby przepuszczał.

Gość gość
gość dziś różni są ludzie tu i tam, wszyscy nie są tacy sami

Gość gość
wczoraj Racja, zarówno w Polsce można spotkać kogoś fajnego i niekoniecznie, tak samo w Turcji, czy innym kraju

Gość gość
polki to świnie

Obrażać to każdy potrafi. A co do podobania... gusta są różne, a ludziom zazwyczaj podobają się ci odmiennym orientalnym wyglądzie (często polakom podobają się azjaci, z kolei azjatom mieszkańcu europy). Mi osobiści nie podobają się mężczyźni z bliskiego wschodu. Gusta i guściki.

Gość gość
64578295647-ty wątek frustrata który nie może znaleźć dziewczyny i oskarża WSZYSTKIE Polki o to co mu się wydaje.

Gość gość
Jestem Polką a nie podobają mi się ciapaci. Odrzuciłam wszystkich, którzy się do mnie zalecali na fb.

Gość gość
08:55 każda polska maciora za kase zrobi wszystko więc gdyby ci taki Turek zaplacil to bys ciągnęła az milo!

Gość gość
9:08 brawo! :)

Dziękuję. Aż sie zalogowałam. Niektórzy nawet chcieli sie żenić a ja ich nie przyjęłam do znajomych. Dlatego wkurzają mnie takie insynuacje. Ale rozumiem, że autor musi, bo inaczej sie udusi.

Gość gość
Zbyt egzotyczni i bariera językowa. Z turkiem czy arabem nie pośmieję się przy starych polskich komediach.

Gość gość
Bo się myją, pachną wonnościami Arabii a nie potem i gownem jak Polacy robacy. Wystarczy się przejechać pierwszym lepszym autobusem z rana by poczuć ten smród. Arab jest wykształcony, kulturalny, ceni sobie sztukę i piękne konstruowanie myśli. Polak jest chamem, prostakiem i debilem. Wybór jest oczywisty.

Gość gość
zapytajcie się Filipa Matuszczaka z UK który miał w otbycie setki pakistańskich fiutów

Gość gość
Polacy najlepsi.