Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mama nagle straciła pamięć

Polecane posty

Gość gość

Kochane kobitki czy miałyście podobna sytuacje? Dziś mieliśmy mała imprezę rodzinna, w kościele wszystko wydawało sie ok, choć mama trochę była rozkojarzona, w restauracji wogole już nic nie pamietała, nie wie co jadła, nie pamięta ze była w kościele, cały czas w kółko powtarza ze "nic nie pamiętam ale teraz dochodzę do siebie", natomiast mama wie kim ja jestem i jak maja na imię jej wnuczki. Rezultat jest taki, ze nic nie pamięta co sie wydarzyło rano ale pamięta co robi w tej chwili a za chwile tej chwili nie będzie pamietała, natomiast będzie powtarzać cały czas jedno zdanie w kółko. Nie wiem co To jest I skate ta nagla utrata pamieci. Nigdy nie byline podobnych problemu, to sie stało dziś rano, ma 68 lat, nie myślimy ze to Alzheimer, bo ta choroba postępuje powoli, a u mamy wszystko zaczęło sie nagle dziś o poranku.

Gość gość
To nerwy silne

Gość gość
DO LEKARZA!!! NA CO CZEKACIE?!?!?!

Gość gość
Pojechała już siostra na pogotowie, twoja reakcja mnie wystraszyła, czy wiesz cos na ten temat

Gość gość
Wiem tyle, że to nie jest normalne, zdrowi ludzie nie tracą nagle pamięci. Takie sprawy wymagają NATYCHMIASTOWEJ reakcji!

Gość gość
i ty o tym, kreeetynko, na forum piszesz zamiast zasuwać w te pędy na ostry dyżur??? :o Przecież to może być udar!!!

Gość gość
Mogło to być niedotlenienie mózgu, jakieś zaburzenie przebiegu krwi w obrębie ośrodkowego układu nerwowego, może być guz mózgu, a może być nawet i przez stres, nie da się przez internet nic powiedzieć.

Gość gość
Ja wiem ze internet to nie najlepszy doradca, gdyby nie istniał to życie byłoby łatwiejsze. Ale skoro istnieje i już zadałam to pytanie to tylko dodam ze mama miała wysokie ciśnienie i dalej jest na pogotowiu, także teraz to już nic nie wiem, czasami to chyba człowiek po prostu sie chce pocieszyć i szuka pocieszenia np na takim forum.

Gość gość
I co autorko,juz cos wiecej wiesz,jak mama. Napisz jak bedziesz cos wiedziała. Wspolczuje ci bardzo.

Gość gość
Wiem tylko tyle od siostry ze ma prześwietlenie głowy i ze podejrzewają mini wylew, ale na wyniki czekamy. Mama zostanie w szpitalu jeden dzień na obserwacji. Ponoć normalnie rozmawia z siostra tylko nie pamięta wogole tej imprezy rodzinnej, tylko takie szczątki.

Gość gość
udar