Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sobie z tym poradzic

Polecane posty

Gość gość

Totalnie nie wiem co robić jestem w potrzasku bo tak się czuje. Facet z którym mieszkam jestem od lat mamy po 30 parę lat oznajmił mi ze nie chce mieć dzieci i zdania nie zmieni. Tyle razy z nim rozmawiałam bo to był szok bo planowałam mieć dzieci w następnym roku a teraz niby co mam robić. Nie chce dzieci bo jak to mówi nie będzie nas na to stać choćby nie wiem co a on chce żyć w średnim luksusie i nie czuje instynktu. Nie mam możliwości odejść nie wiem jak poza tym mam zacząć od nowa szukać kogoś? Nie wyobrażam sobie tego.

Gość gość
Najpierw naucz się stawiać przecinki.

Gość gość
Zapanuj nad zwierzęcym instynktem i nie rozmanzaj się. Taka dobra rada.

Gość gość
Adoptuj, a mężowi zapodaj twarde argumenty, że jak np. adoptujecie dziecko 5letnie, to z automatu odchodzi 5 lat kosztów! Albo jak zostaniecie rodziną zastępczą, to nawet dostaniecie wynagrodzenie. Najlepiej zostań taką rodziną np. dla dziecka siostry, to w ten sposób będziesz się opiekować genami z podobnej puli!

Gość gość
Piotruś Pan

Gość gość
Jeśli nie chce z Tobą mieć dzieci- znaczy, że traktuje Cię jako "przejściową" kobietę. Jak trafi na SWOJĄ to będą mieć całą gromadkę.

Gość gość
No jak nie chce i ma racje to żyj i ciesz sie życiem, potem byłabyś gruba z rozstępami, z włosami mytymi raz na tydzień i pampersami w torbie. Daj se luz facet dobrze myśli. Dzieciak zrobi maturę i pojedzie w świat , raz na rok wpadnie na obiad i tyle tego szczęścia.

Gość gość
Facet ma racje. Po co ci dzieciak, strata kasy i koniec wolnosci

Gość gość
i co mamy zrobic?