Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawikzewsi

Nie ma żadnej różnicy w

Polecane posty

Gość prawikzewsi

Właściwie czym różni się układ na seks od związku w którym nie planuje się dzieci ani ślubu.

Gość gość
W takim układzie na seks nie trzeba być wiernym, nie trzeba razem mieszkać i nie ma miłości. Związek to związek, jest miłość, wierność, razem mieszka się ale nie każdy chcę ślubu i dzieci.

Gość prawikzewsi
W układzie może być wierność jak ludzie boją się chorób. Często ludzie mają wiele związków a dopiero po 30 szukają kogoś na poważnie więc te związki są często z założenia na jakiś czas żeby z kimś być i mieć seks nie widzę w tym miłości. Teraz już nie chodzi się na randki tylko spotkania. Nie ogarniam tego i dla mnie układ jest czymś uczciwszym.

Gość gość
Załóżmy, że jest wierność to i tak nadal jest to uklad. Każdy ma swoje życie tylko raz na jakiś czas sypiają ze sobą.

Gość prawikzewsi
W związkach często uczucia są jakby częścią układu. W związkach jednoznacznej deklaracji i w każdej chwili można się odpocząć lub wymienić na lepszy model to jest oszukiwanie się na wzajem. Ściema.

Gość gość
A jak weźmiesz ślub to już wymienić partnera nie można? Zawsze jest układ, dwie dorosłe osoby wchodzą w coś i godzą się na coś. Jak nie chcesz miłości to seks koleżanka jest dobra w takim układzie. Ja chcę kochać i być kochana i na taki układ się zgodzę.

Gość gość
prawik, coś jest w tym co piszesz.

Gość gość
Ja w tym widzę tylko głupie p********ie ;)