Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćcia

Wysokie libido od początku ciąży

Polecane posty

Gość gośćcia

Nie jest to może wielki problem, ale jednak ;), bardzo często czuję napięcie seksualne w ciąży... wiadomo hormony, to moja druga ciąża, nigdy aż tak nie miałam. Czy któraś z was współżyla w ciąży codziennie i było ok z maleństwem? Oczywiście ciążę mam bezproblemową, aktualnie 15 tydzień.

Też tak miałam na początku. Gdzieś od 5-6 tygodnia seksu było tyle, że mój mąż nie dawał rady. Znam ten ból.

Gość gośćcia
Haze, przeszło ci później trochę? ;)

Później miałam komplikacje i nie utrzymałam. Ale pewnie by mi nie przeszło.

Gość gość
Przeciez w ciąży można seks uprawiać i piec razy dziennie i dziecku nic nie bedzie. Ci ludzie co mysla inaczej sa organiczeni i głupi. Mój mąż tez tak myślał i myślał, że krzywdę dziecku zrobi. Na szczęście tak zaczął sie od poczatku ciąża interesować że przeczytal wszystkie artykuły o ciąży jakie są w Internecie i dowiedział sie ze seks nie szkodzi a wręcz przeciwnie.

Gość Maranaba
Cześć, gdyby któraś z was potrzebowała, konkretnych porad w sprawie ciąży i rodzenia, to znalazłam pierwszą bezpłatną ogólnopolską internetową szkołę, która pomaga przygotować się do narodzin dziecka i uczy jak się nim opiekować czy karmić. Zawarte tam porady mogą pomóc zachować zdrowie w czasie ciąży i rozwiać wszelkie wątpliwości, dzięki istniejącym tam informacją. Można również porozmawiać poprzez czat ze specjalistami którzy doradzą w razie jakichkolwiek pytań. https://www.szkolarodzeniaprenalen.pl/ Ja już od jakiegoś czasu korzystam z tej strony i jestem bardzo zadowolona.