Gość Ghiker Napisano Listopad 14, 2016 czerwienieniem miałem problemy od zawsze w stresujących sytuacjach gdy palnalem coś głupiego itd. ,lecz problem ten ostatnio sie nasilil, mianowicie jestem teraz w czwartej klasie technikum i zacząłem praktycznie w kazdej sytuacji sie czerwienic wystarczy ze np.stoje przy kasie w kaufie i obuguje mnie atrakcyjna kasjerka lat 20 z automatu czuje sie oniesmielony i zaczynam sie czerwienic czuje jak rosnie mi tetno i twarz robi sie goraca i czerwona jak burak,jestem dosc towarzyska osoba potrafie dokazywac na lekcji rozsmieszać kolegów porozmawiać z nimi na rozne tematy ale jak mam porozmawiać z obcą mi dziewczyna na dodatek atrakcyjna robie sie czerwony i nie jestem w stanie slowa wydusic z siebie nie moge nad tym zapanowac to jest silniejsze ode mnie.Nie wiem co mam robic ostatnio spodobala mi sie pewna dziewczyna która była mi obojetna a teraz jak znajde sie. 2metry od niej zaczynam się czerwienic i slowa nie moge wysusic z siebie to jakas masakra! Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach