Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze dzieci biora udzial w konkursach szkolnych

Polecane posty

Gość gość

J.w.Czu udaje się im zajac wysokie miejsce?

Gość gość
Dziwne pytanie, czemu pytasz?

Gość gość
Moje biora udzial w czym sie da-recytatorski,matematycz y,plastyczny,plywacki,szachowy...... Osiagniecia to 5miejsce w wojewodztwie w szachach i 1w szkole z matmy.sa w kl.1i 2

Gość gość
Ale same chcą czy jest namawiacie. Czy pomagacie w pracach plastycznych?

Gość gość
U nas w pracach plastycznych dzieci sie nie wyrecza bo oceniana jest głównie samodzielnosc wykonania

Gość gość
Moje chca same,pomagam w plasyycznych np.w rozplanowaniu rysunku czy pomysle ale nie w rysowaniu.ostatnoi moj pierwszak rysowal o segregowaniu smieci.

Gość gość
Jak chodziłam do podstawówki, to w klasie była dziewczynka faworyzowana przez wychowawczynie. Zdolna, nie można powiedziec. Ale miała mamę plastyczkę, która notorycznie rysowala za nia prace do szkoly. Każda p*****le, rysunki w zeszytach, prace dodatkówe, dekoracje klasy. Oczywiście nauczycielka się zachwycala jakie to dziecko jest zdolne i cudowne. Żenada. Każdy wiedział, że to nie jej prace, nawet głupi się poznał ze to nie reka dziecka malowaNe. dopracowane detale, intensywność, perspektywa itp. Dlatego nienawidzę takich zrabanych mamusiek, co za wszelką cenę chcą pokazać swojego bahora jako zdolnego geniusza. To jest żałosne. Tylko pytanie, czy serio wam nie przeszkadza, że dziecko samo czegoś nie wykonało? Czy to poczucie szpary przesłania poczucie autentycznej dumy z dziecka?