Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może oznaczać zdradę?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moim obecnym chłopakiem od niedawna, kocham go i to uczucie jest, jak mówi, odwzajemnione. Zawsze bardzo się o mnie martwi. Jednak mimo to wydaje mi się że coś jest nie tak. Kilka dni temu miał zawieźć ze swoim kolegą pewnym dziewczynom piwa a skończyło się to tak że zostali u nich do 1 w nocy i oglądali filmy, jego zdaniem to całkiem normalne że po prostu ma koleżanki. A dzisiaj kiedy chciał pokazać mi jakieś zdjęcie w telefonie zauważyłam w galerii zdjęcie jakiejś dziewczyny, kiedy zapytałam kto to jedyną odpowiedzią jaką usłyszałam było "sam nie wiem"... nie chciałam się wtedy kłócić bo siedzieliśmy ze znajomymi ale na pewno porusze jeszcze ten temat. Jak myślicie, czy ten związek ma sens? Co byście zrobily na moim miejscu? Sama nie wiem co myśleć, kocham go ale zaczynam się o to wszystko obawiać

Gość gwoli wyjasnienia
Trudno tak po kilku zdaniach odpowiedziec na twoje pytanie. Ale jak ktos nie wie kogo ma na zdjeciu w telefonie to albo klamie albo ma tyle kontaktow poza toba, ze juz tego nie ogarnia, kto jest kim. I jedno i drugie niezbyt dobrze wrozy.