Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skutecznosc prezerwatyw , doswiadczone osoby

Polecane posty

Gość gość

Hej. Do zblizenia doszlo 1 dzien po okresie.. chlopak mnial prezerwatywe, ktora nie pekla ani nie zostala we mnie. Chlopak nigdy nie dochodzi we mnie ale wtedy go ponioslo I wyciagnal doslownie na ostatnia chwile. Nie jestem pewna czy zdazyl. On twierdzi ze bylo bardzo blisko ale zdazyl na zewnatrz. Jest szansa ciazy??? Prosze o odp ;(

Gość pat29
Nie martw sie nie ma takiej mozliwosci.

Gość gość
Dziekuje. Choc jedna normalna osoba na forum

Gość gość
o co sie martwisz skoro nie byla peknieta? rozumiem ze ledwo zdazyl wyjac mimo prezerwatywy? ale masz schizy, nawet jakby skonczyl w gumce a nic z niej nie przecieka to NIE MA SZANS NA CIAZE

Gość gość
Czytalam ze sa jakies mikrootwory albo jakos gora przeszedl..

Gość gość
ze co? czasteczka wody jest mniejsza niz plemniki i jakos ona nie przechodzi to JAK plemnik ma przejsc? dziewczyno sadze ze po prostu za duzo naczytalas sie zrozhisteryzowanych bab w internecie ktore mowia ze mimo niepeknietej gumki zaszly w ciaze i teraz tak schizujesz, bo jeszcze 3 miesiace temu schizowalam tak samo to wiem co mowie i ostrzegam tylko bo mozna w niezly stres wpasc przez takie brednie, niektore to robia to bez gumki i zakladaja ja dopiero pod koniec i sie dziwia ze zaszly w ciaze ale oczywiscie nie przyznaja sie do tego bo lepiej powiedziec ze w XXI wieku nieuszkodzona gumka daje ciaze xD. woda nie przecieka przez gumke?=nic się w tobie nie znalazlo, zluzuj. a przy wyciaganiu gumki niech facet ja przytrzyma i wyjdzie powoli, jesli mozecie to niech nie konczy w tobie a wtedy szansa zerowa jesli nie peknie.

Gość gość
No wlasnie, on szybko wycignal I go,nie trzymal, bo.peknieta widac prawda?

Gość gość
Tylko cię ruchoał

Gość gość
po stosunku gumke trzeba sprawdzic , scisnac ja palcami czy nie przecieka , moze byc mala dziurka ktorej nie widac lepiej sprawdzic

Gość gość
Dla własnego spokoju stosuj równocześnie jeszcze globulki antykoncepcyjne . W razie przecieku , czy pęknięcia prezerwatywy jesteś zabezpieczona dodatkowo . :)

Gość gość
Sciskalam z calej sily. I nic nie wylecialo :)