Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SlowianskaLala

nierozumiem calego szalu nad tymi anexami

Polecane posty

Gość SlowianskaLala

Co to za szal jakby same te wozki jezdzily? Tez mi sie podobaly ale jak zobaczylam na zywo zrezygnowalam. Kolezanka ma od sierpnia. Wyplowial. Przeciez ponad dwa kola to starsznie duzo kasy za towar niesprawdzonej jakosci. Za 1500zl mozna cos rownie dobtego kupic. O co chodzi o szpan???

Gość gość
za ponad 2 koła i nie jeżdzą same? co za fuszerka....... ja mojemu kupiłam drona, co będzie jeżdził, nie sobie lata

Gość gość
Po prostu uwazam ze to przereklamowane gowno tak jak torebki z witchena za 300zl z lidla:) Nie ma roznicy miedzy anexem i innym wozkiem ze sredniej polki. A jesli nie widac roznicy po co przeplacac. Ludzie jak lemingi debilne leca jak ktos napisze "promocja" okazja nowosc "wozek gwiazd". Zero wlasnego myslenia:)

Gość gość
Mam tego całego Anexa od ponad roku. Kupowałam jeszcze za nim był taki szał na niego. Dla.mnie naprzykład lepiej sie prowadził np. od Bebetto czy Jedo. I zdecudowanie był mniejszy po złożeniu. Anex Sport jest ok :-)

Gość gość
Anex jest teraz bardzo modnym wózkiem, to fakt. Sprzedaje się go dużo ponieważ przyciąga wyglądem. Co w tym złego ,że mamy chcą jeździć czym ładnym? Dla mnie osobiści Anex jest jakościowo dobrym wózkiem. Na pewno ma lepszą amortyzację niż konkurencja- działa płynniej. Lepsze też są same opony w porównaniu do konkurencji.

Gość gość
A ja rozumiem ten szał bo mamy szukają czegoś wyróżniającego się a taki właśnie jest Anex

Gość gość
Mega modny wózek numer jeden na rynku. Ładniejszy i funkcjonalniejszy od konkurencyjnych wózków. Faktycznie jest teraz szał na Anexa i w pełni to rozumiem

Gość gość
Czekolada Milka też jest strasznie reklamowana a jest dobra ;-) Ja Anex Sporta używam 6 mieś. Jesteśmy na etapie przechodzenia na spacerówkę. Ogólnie jestem zadowolona z wózka. Lekko się prowadzi , nie trzeba używać siły aby podjechać pod krawężnik, regulacja rączki nie zacina się , łatwo się składa . Gondola i spacerówka ok . :-)

Gość gość
My też mieliśmy problem z materiałem ale kiedy złożyliśmy reklamacje to serwis zachował się rewelacyjnie. Cała gondola została wymieniona na.nową. A Anex Sporo jako wózek bardzo fajny i funkcjonalny. Lekko sie prowadzi.

Gość gość
A ja rozumiem ten szał. Wózek Anex model Cross wygląda nowocześnie i rewelacyjnie. Kształt stelaża całkiem inny i dużo ładniejszy niż we wszystkich innych polskich wózkach. Wreszcie ładny i zgrabny polki wózek.

Gość gość
Ja powiem krótko . po dziesięciu miesiącach Anex się sprawdza wyśmienicie i polecam go mamom. ładny i niezawodny

Gość gość
A ja tydzień temu dostałam swojego Anexa i teraz rozumiem czemu mamom tak się podoba:) polecam bo dobry i ładny:)