Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sommarstuga

Czy istnieja takie kobiety??

Polecane posty

Czy istnieja Kobiety ktore wolny czas,urlop spedzaja inaczej? Zawsze Kobiety kojarza sie z delikatnoscia,narzekaniem,sklepem,luxusem,wygoda. Ja natomiast szukam Kobiety ktora potrafi spac w szalasie,namiocie,jesc rybe znad ogniska,wedkowac, kapac sie w sniegu,w lodowatej wodzie. Ktora nie narzeka na niewygody. Czesto jezdze na polnoc europy i jakos nie moge takiej spotkac

Gość Turkuć
Pewnie, że są (np. byłe harcerki).

Gość gość
Na przykład ja. Na co dzień chodzę w garsonce, butach na obcasie, pracuję w dziale marketingu. Latem śpię w namiocie, gotuję na ognisku. Nie wędkuję, bo mnie to nudzi. Często jeżdżę stop-em. Ale ja jestem już zajęta ;)

Gość gość
A lubisz kobiety z czystymi i pachnącymi włosami? :P

Gość gość
ja wygód moge nie mieć, w dzieciństwie tez dużo biwakowałam, ale musze mieć ciepło...niestety

Gość gość
A ja muszę mieć dostęp do bieżącej wody. Myślę, że to takie minimum.

Gość gość
Haha no dziwne, że nie możesz znaleźć laski, która lubi niedopieczone ryby i gnicie cały dzień przy wędce z nudziarzem :P

Gość Leśnanimfa
Ja .Jeszcze strzelać z Hatsana lubię xD

Gość gość
niedopieczone ryby to prawie jak sushi tyle ze za darmo ;)

Widze ze wiekszosc nie rozumie tych klimatow:) Czy kiedys jadl rybe znad ogniska? Czy zwiedzil park Sarek lub wedkowal na Lofotach? To nie musi byc nudne :) A propos co wspolnego ma niewygoda z pachnaca kobieta? Niewygoda to nie brak wody i mydla:))

Gość gość
Nie rozumieją tych klimatów bo polskie wczasowanie to wylegiwanie sie w bikini za 600pln nad basenem minimum 3 gwiazdowego hotelu chociaż do morza jest 100 metrów, ale wiatr może popsuć półtorej godziny układaną prostownicą fryzurę. Rozwinął sie trend celebrycki a ty z szałasem wyskakujesz. Gdzie w szałasie podłączysz prostownice? Przecież laska za boga nie wyjdzie z tego szałasu potargana i nieważne że tylko sarny ją zobaczą w tym lesie. W takim celebryckim umyśle powstaje myśl- a co to będzie jak mi taka sarna cyknie fote i wstawi na fejsa? I nie wyjdzie z tego szałasu dopóki ambulans jej stamtąd nie zabierze owiniętą szczelnie folią rozgrzewającą. To co proponujesz jest nudne chociazby z tego powodu że na środku jeziora nie ma zasięgu, a bez telefonu z internetem i fejsem z którym są sprzężone dziewczyny umierają.

Gość gość
sommarstuga dziś Nie zapomniałeś tylko zapomniałaś ;) jestem kobietą, tylko z tego wszystkiego obstawiam jednak namiot zamiast szałasu, bo wszelkie robactwo uwielbia mnie gryźć i jednak wolę trochę pospać osłonięta ściankami namiotu niż wystawiona na żer jak padlina :P

Gość gość
sommarstuga dziś Jadlam rybe znad ogniska. Tylko wedkowanie uwazam za nudne :)

Gość gość
Na Lofotach są chyba takie stare domki rybackie przekształcone w kompleks hotelowy. Nie wiem jaki jest standard ale Polki i tak wolą pielgrzymować na Malediwy :)

Gość gośćAnia27lat
Nie prawda co niektórzy piszą myślę że są takie kobiety mi się takie wczasy podobają bardzo właśnie oboje z mężem nie lubimy morza tłoku choloty głośnych koncertów restauracji gdzie kurczaka jedzą nożem i widelcem a taki weekend nawet nam jeziorem gdzie ludzi brak rybki grzybki seks pod chmurka :-) czemu nie bardzo ciekawe skorzystam chętnie ale z mężem Życzę udanych poszukiwań

Gość pannaola
21.51- ja jestem z nad morza i też nie znoszę latem jeździć na plażę się smażyć jak kurczak.Wolę jezioro lub las.Głuszę uwielbiam.Generalnie kocham miejsca ,gdzie można słyszeć własne myśli.