Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu mamy z 3 dzieci rok po roku?

Polecane posty

Gość gość

Ciekawi mnie jak wygląda u was dzień ☺

Gość gość
Ja mam rok po roku, ta godzina to chwila wytchnienia w końcu.

Gość gość
Ja też mam rok po roku. Teraz spodziewam się trzeciego. Różnica z najmłodszym będzie trzy lata.

Gość gość
Najstarsza ma 26 miesięcy, średnia 15 miesięcy i najmłodsza 2 miesiące. :)

Gość gość
2 lata i rok heh ta godzina to super moment. Uwielbiam

Gość gość
musicie miec niezle rozjechane picze :O

Gość gość
Ja znam dziewczynę która ma dwulatkę , roczniaka i 2 miesięczne bliźnięta..

Gość gość
ja znam 2 takie matki,jedna ma dzieci w takim samym wieku co moje ( jej najstarszy syn chodził z moją do przedszkola a potem w tym samym roku ja urodzilam tyle ze na poczatku roku a ona pod koniec roku drugie dziecko i teraz widze ze pcha znowu wozek głeboki ( ja poprzestalam na dwojce: ), no coz szczerze to jej wspolczuję w sensie ze nie wyglada za dobrze, pewnie ma pocieche z tych dzieci, nie pisze tego złosliwie,ale ja chwilami mma juz dosyc z tą dwojką i ciesze sie jak zasną a na trzecie to juz bym się nie zdecydowala ( moja druga byla nieplanowana), nei wiem co kieruje takimi matkami, czy to swiadoma decyzja? czy wpadka no ale wpadka 2 razy? ja po drugim juz mam nauczkę i teraz uwazam jak ( hm jak kto? eh niech bedzie jak Zawisza Czarny-kogos trzeba wpisac: ) no ale dajmy na to ze u niej-pierwsze dziecko planowane bo wiadomo po slubie trzeba, drugie moze juz trochę mneij planowane bo kazda kobieta chce pare lat odpoaczac po dziecku no ale zeby po wpadce znowu wpasc?? ta kobieta juz po drugim chodzila jak zombie, cały rok w jakim s szarym worku,zero zycia wlasnego,tak jak ja zresztą-przyznaje sie. ale ja się odkulam, wrocilam do swiata,mdo zycia, do pracy a ona wyglada jeszcze gorzej,choc juz gorzej byc nie moze... druga ma 3 corki tez z masłą roznicą z tego co ją widuję to przewaznie był z nią maz, ostatnio juz od paru miesiecy w Kosciele widze ją samą z tymi dziecmi,niewiem czy maz uciekl? i tez wyglada jak żal... szczerze? takie matki czesto mowia ze to były dzieci planowane,ze fajnie jest zeby byla mala roznica,ze dzieci się lepiej chowaja itd ale wydaje mi się ( szczegolnie po wlasnych doswiadczeniach) ze to tylko takie gadanie pod publikę i robienie dobrej miny no bo co maja teraz powiedziec ?...

Gość gość
Ojojoj jak ty się świetnie znasz ty powyżej. Ja mam córkę 16 miesięcy, synka 3 miesiace i z mężem planujemy zaczynać starania jak dostanę okres niedługo. Chcemy 3 dzieci, zbudowaliśmy dom z pokojami dla 3 dzieci bo takie plany zawsze mieliśmy, a ze juz po 30 jesteśmy to nie ma na co czekać. Chyba zacznę na prawo i lewo rozpowiadac o moich planach bo będą ploty o wpadkach ;) aha i to nie przez 500 plus bo ich nie pobieram.

Gość górolka
Ludzie przestańcie mierzyć wszystkich swoją miarą !! A może są takie kobiety które chcą mieć duże rodziny i lubią opiekę nad swoimi dziećmi? Może wolą mieć rok po roku, poświęcić się kilka lat nad opieką małych dzieci żeby potem cieszyć się towarzystwem starszych....