Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam miłości. Przystojny chlopaczek :)

Polecane posty

Gość gość

Mam na imię Miłosz mam 22lata i szukam miłości , tego uczucia którego nigdy nie dostałem od nikogo.. Jestem przystojnym facetem o niebieskich oczach i czarnych blond włosach , 177 wzrostu. Nie chudy nie grubyMam na imię Miłosz mam 22lata i szukam miłości , tego uczucia którego nigdy nie dostałem od nikogo.. Jestem przystojnym facetem o niebieskich oczach i czarnych blond włosach , 177 wzrostu. Nie chudy nie gruby, sporadycznie chodzę na siłownię:) Szukam kobiety inteligentnej, poważnej co do związków i przedewszystkim odważnej która by chciała zmienić coś w swoim życiu(podróżować , zmieniać świat!) Czy znajdzie się taka osoba? pisz na e mail ostry05@vp.pl i tutaj ze wyslalas wiadomość. Nie patrzę na wygląd i wiek, pokaż sie z głębi serduszka :), sporadycznie chodzę na siłownię:) Szukam kobiety inteligentnej, poważnej co do związków i przedewszystkim odważnej która by chciała zmienić coś w swoim życiu(podróżować , zmieniać świat!) Czy znajdzie się taka osoba? pisz na e mail ostry05@vp.pl i tutaj ze wyslalas wiadomość. Nie patrzę na wygląd i wiek, pokaż sie z głębi serduszka :)

Gość gość
skąd jesteś przystojniaku

Gość gość
To model się podszywa nie piszcie na jego prowokacyjne tematy

Gość gość
To model się podszywa nie piszcie na jego prowokacyjne tematy

Gość gość
Specjalnie założył ten temat i napisał w podszywie ze jest przystojny by znowu prawic swoje mągolskie teorie

Gość gość
gość dziś jestem dziewczyna chce blizej poznac chlopaka :)

Gość gość
gość dziś Jesteś chłopakiem jak wyraźnie pisze w temacie posta i treści posta. Panu panie Model ( Kamil ) dziękujemy juz na dziś wystarczy juz robienia błazna z siebie

Gość gość
jezzuuuu xd chcialam tylko normalnie poznac chlopaka masz jakas obsesje

Gość gość
gość dziś Czy ty się k***a słyszysz co piszesz chciałam poznać chłopaka podając się za chłopaka