Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkupujaca

promocje okazje w marketach i nie tylko

Polecane posty

Gość gośćkupujaca

zainspirowała mnie ostatnia afera z Lidlem w tle, pewnie wiecie o co chodzi ( o regulamin ze jesli klient jest niezadowolony z produktu moze go oddac nawet jesli go zjadł ; P a jesli przyniesie tylko puste opakowanie ( hehe,brzmi to niedorzecznie ale jak widac masa osob z tego zaczeło korzystac i podobno bywały momenty ze kasjerom brakowało pieniedzy w kasie na oddawanie reszty bo najcwansi klienci czyscili wszystko...oczywiscie to mnie to juz przesada,osobiscie nie mialabym wstyduzeby cos takiego zrobic a podoboz ludzie potrafili oddawac tak zakupy za tysiac zł... no ale nie o samym Lidlu chciałąm pisac tylko wgl... czy wiecie gdzie sa jakies teraz aktualne fajne promocje,okazje? wiem ze wszystko ejst w necie ale ztym roznie bywa a najlepiej dowiedziec się od samych zainteresowanych tematem,ja czesto robie zakupy w marketach,głownie jest to Biedronka, Leclerc,Auchan, blisko tez mam Intermarche choc tam akurat jestem rzadko,ale moze ktos cos podpowie? co się aktualnie oplaca, gdzie akurat w trawie piszczy? Biedronka konczy promoche ze swiezakami, podobno LIdl m rozdawac ksiazki kucharskie, w leclercu tez dają kase w niektore dni ( doładowują ich kartę) cos jeszcze? w sumie neiwiem nic o Auchan, nieraz tam kupuję choc karty nie mam ,warto załozyc? kolezank mowila ze niektore artykuły sa nawet po 50 procent,ktos ma jakies rozeznanie?

Gość gość
Podobno Jarek Kuźniar na tej lidlowej ptomocji nieźle się obłowił.

Gość zolutka
Nawet nie słyszałam o takiej opcji w lidlu;p ale to aż niesamowite, że ludziom nie jest wstyd. Ja często korzystam z kuponów rabatowych z facebooka i aplikacji my shop w telefonie, tam głównie są rabaty do sieciówek typu reserved, house, sferis, mediamerket itp. warto też zbierać karty stałego klienta, to wtedy oni najczęściej sami Cię informują o promocjach

Gość gość
Nie ma nic za darmo. Aplikacje zbieraja informacje o tobie. Wiedza gdzie chodzisz, na co cie stac, ile masz dzieci, itd.