Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inglisz fo ju

Fak Ju Maderfakers

Polecane posty

Gość inglisz fo ju

łotzap homis end byćyś, sak maj dyk maderfakers, Polska namber łan byćyś, hooj wam w jor fet ess, inglisz to hooj

Gość gość
Morda osrusie i tyraj na angielskich kapo-pracodawcow za bezdurno.

Gość co kraj to raj
sram na wasze £2000 miesięcznie, przecież to są grosze w Londynie gdzie porządny apartment to £2500 miesięcznie. W Londynie kto nie ma minimum £5000 miesięcznie to żebrak i przegryw, tak samo w Warszawie minimum stawka 10,000PLN albo wiocha. Debile nie rozumieją cost of living, tylko się cyferkami i przelicznikami podnieciają, co za tępaki

Gość tysiąc pińćset plus
gość dziś Morda osrusie i tyraj na angielskich kapo-pracodawcow za bezdurno. Zgłoś a ty jėb na polskich Januszów byznesmenów, którzy tak wyrobią cie w hooja że oni mieszkają w pałacu a ty pracownik pod mostem, no raj jak hooj

Gość gość
Jak mowiles po ang tak hak piszesz to się nie dziwie ze taki sfrustrowany. "Fet ass"? Chciales po amełyrańsku a wyszło komicznie. To tak jak te gwiazdki które " bad" wymawiają jak "bed" ahahahah...

Gość gość
Debile to w Londynie mieszkaja.:D

Gość gość
Miejsce prawdziwego osrusa jest w UK. Tam ma mieszkac na kapo-landlordów, którzy wspomagają go mieszkaniem z grzybem lub pokoikiem BUEHEHEHEHHHHHEEEEEE:D I żadne powroty przegrywów do mojej PL. Kiedyś nie było paszportów, były wizy i to były dobre czasy. Wszyscy Polacy mieszkali w PL i mieli prace i przydział na mieszkanie po latach zasluzonej pracy. To były czasy i one niedługo wrócą, brexit zacznie działac. Tak nam dopomóż Bóg.

Gość gość
Każdego dnia cieszę się ze nie jestem w PL. A nieudacznict w PL widać zazdroszcza skoro muszą codziennie desperacko przekonywać jak (wg nich) mamy źle za granicą. Chcielibyście ;)

Gość gość
My brytyjczycy radio używamy takie brzydkie słowa. No chyba, że w kontaktach z Polakami, wtedy tak! Bo Polacy tylko to rozumieją.

Gość gość
Każdego dnia cieszę się ze jestem w PL. A nieudacznicy w Uk widać zazdroszcza skoro muszą codziennie desperacko przekonywać jak (wg nich) mamy źle w PL. Chcielibyście:D

Gość gość
Napisz swój tekst amebo. A ból d**y widać tylko u Polaków w PL ;) ja nie zazdroszcze psich pieniędzy i życia w zacofanym katolickim kraju

Gość gość
Jak można zazdrościć komuś kto żyje biednie od pensji do pensji i ledwo wiąże koniec z końcem? Tak ma 94% Polaków w PL.

Gość świat iluzji krajowej
94% co nie wyjechali zazdrości tym co wyjechli, w PL jest szlachta i niewolnicy za bezdurno, 94% zarabia poniżej 5000PLN netto a 6% robi miliony na osrusach którzy myślą że są coraz bogatsi. Ceny w PL jak na zachodzie ( często wyższe ) a zarobki jak w chinach, no koorfa naprawde jest czego zazdrościć osrusom w PL, szczególnie publicznej opieki zdrowotnej, no w hooj model do naśladowania prosto na cmentarz

Gość gość
W PL wszystko jest tansze niz w UE. A srednia pensja to 4000zl i rosnie. Na przekor emigracyjnym osrusom co nam zazdroszcza wszystkiego. Haha!

Gość gość
Ok, to żyj sobie w PL w kraju mlekiem i miodem płynącym ;) Ja dziękuje za taki "świetny" kraj. Moja noga raczej w nim juz nie postanie, jest tyle ciekawszych miejsc :)

Gość gość
Bingol jest niepoczytalny. Mieszka u mamusi na garnuszku i pie/rdo/li o 4.000 których na oczy nie widział i nie zobaczy. Żryj kał nędzniku.

Gość gość
Prawde pisze. Kto sie uczyl ten ma w PL i zyje jak pan.

Gość gość
Zdziwiłbyś się. 40mln Polaków jest tutaj i mają się dobrze. Polacy są bogaci a wy zawistne emigrancki polaczki nie możecie tego stawić. Buehehehehe ale mam bekę z was nędzarze z dorzecza big bena. Gnijcie dalej w tej waszej obsranej UK na flatach zagzrybionych. Tutaj w PL nikt was nie potrzebuje.

Gość gość
debil z domu nie wychodzi wiec skad ma wiedzieć cokolwiek realnego. zyje biedaczek w swoim wymyślonym swiecie na garnku u matki. gnij w plu cwelu

Gość gość
W PL złotowki leżą na ulicy. Trzeba je tylko podnieść. Tak tanio jak jest w PL to w uk nigdy nie będzie. Bo PL to duma, bogactwo, kultura i setki lat tradycji a uk to rabowanie i napadanie. Wiec bedziemy ciagnac z uka bo nam sie nalezy:D A wy uki co macie? Takewaye? Cuchnące mieszkania?

Gość gość
chyba psie gowna a nie zlotowki.:D a po zimie będzie piękny krajobraz o ile snieg spadnie bo przez ostatnie lata nawet snieg nie chce padac w polaczkowie.:D może to i lepiej, mniej dziur przybędzie na drogach no ale w swieta będziecie mieli gnojki zero klimatu swiat heeheh.:D gnij w plu bingolu cwelu

Gość gość
W PL sniegu juz duzo napadało a drogi płaskie jak stół u mnie. Nie to co w uk gdzie swieta przy 10st haha parodia. Niedlugo zona i corka beda bombki zakladac osrusie i zal ci bedzie doope sciskac jak lad nie ebdzie swiecic w okolicy. Gnij w uk swinio

Gość gość
Przeciez za rente matki nie mozesz kupic zadnych bombek dla wyimaginowanej zony i bezpanskiego karalucha zza lodowki ktorego nazywasz dzieckiem. Poza tym ja wole swieta spedzac w 15stopniach a po snieg bedziemy na nowy rok do Austrii.

Gość 4k to goofno
bingol to pedał, tatuś były ESBEK, matka z burdelmama, ma suczke którą nazywa żoną

Gość gość
cwel z notingam to pedał, tatuś były ESBEK, matka z burdelmama, ma suczke którą nazywa żoną