Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sport wspólnie z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Czy są jakieś sporty które uprawiacie wspólnie ze swoimi dziećmi ?

Gość gość
Jazdę na rowerze, niezależnie od pogody i wspinaczkę górska .Ogólnie dużo chodzimy po górach i w ogóle chodzimy od stycznia z młodszym synem chce zacząć judo (on juz chodzi starszy ,chodził a teraz gra w piłkę ja się przyłącze od stycznia do judo .To są specjalne zajęcia dla dzieci i rodziców.

Gość Mama 2 plus 1
Standardowo jazda na rowerze i basen.

Gość gość
bieganie, jazda na nartach, gra w pilke

Gość gość
Ja gram z synem w tenisa.

Gość gość
Fajną alternatywą, jeśli dziecko jest wstydliwe, jest zapisanie na zajęcia dodatkowe. Mój syn chodzi do Akademii Walki i uwielbia te zajęcia. Stał się, też pewny siebie i największy plus nie siedzi przez monitorem komputera.

Gość gość
U nas jest rower, basen i lyzwy. Na rolki sie nie odwazylam ;)

Ja wspólnie z synem jezdzę na rowerze, zaczeliśmy tak intensywnie w okolicy wakacji, teraz też jezdzimy, ale jest gorzej, bo szkoła, więcej obowiązków, no i koło 16 robi się juz ciemno i ten nieszczęsny smog... ale powiem wam, że ostatnio przeglądając sklepy sportowe natknełam się na mega fajne maski do uprawiania sportów np. tak jak my jazda na rowerze, albo dla biegaczy. Na taki okres jesienno-zimowy sa idealne. Od razu zamówiłam dwie, dla mnie i dla syna na http://respro.com.pl/ i już je testujemy od kilku dni, sprawuja się idealnie, ja dodatkowo jestem jeszcze alergiczką, i wybrałam taką specjalna dla siebie.

Gość gość
U mnie jest tak że syn jest raczej mało chętny do sportu ale akurat w moją i męża pasję udało się wciągać ;-). Uwielbiamy nurkować a przy tym zwiedzać sobie i Polskę i za granicę. Polecam każdemu bo ten sport rozwija w dziecku bardzo pozytywne cechy charakteru. Jeżeli chodzi o kurs Bartek zdawał w Centrum Nurkowym Divemania www.divemania.pl z którymi czasem też wyjeżdżamy.

Gość gość
Ja nie mam czasu niestety na sport z dzieckiem w tygodniu ale w weekendy chodzimy na basen. W tygodniu dziecko chodzi na judo do www.judo-chojrak.pl.

Gość gość
Jazda na rowerach, rolkach, nartach, łyżwach. Jeździmy córka i ja, mąż kibicuje.