Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabi44

Zabija mnie uczucie zdradzonej

Polecane posty

Gość gabi44

Jakiś czas temu , dowiedziałam się ze mój małż zdradza mnie emocjonalnie , twierdzi ze nigdy nie było między nimi sexu , tylko jest to silne uczucie :( osoba w której się zadurzył to mężatka , siedząca na garnuszku swojego małża pracującego za granicą . Babie się nudzi więc zapolowała , trafiła na mojego ..cały w tym ambaras że mój małż prosi bym nie kontaktowała się z jej małżem bo zniszczę przez to wiele ludzi z którymi się przyjażni ......

Gość gość
Poczytaj tu jest gdzieś podobny temat Zdrady emocjonalnej. Pewnie się zakochał..

Gość gabi44
dokładnie , choć teraz się wypiera , myślę ze robi wszystko bym myślała że nic już go nie łączy ale to uczucie jest silniejsze ode mnie

Gość gość
Będzie się wypieral. Różnica jest taka , ze dla nas kobiet zdrada = przyjaźń, bliskość, intymność i oczywiście sex. Dla facetów zdrada to przede wszystkim Sex. On będzie uważał że nie zdradził, twardo stał przy swoim. A jak wygląda wasze małżeństwo? Tak szczerze. Macie dzieci? Tylko od Ciebie będzie zależała ta układanka jeżeli one są. Nie licz na to że on ten kontakt szybko zerwie.. A nawet jeśli zerwie to bedzoe dużo o niej myślał- to widoczne. Tyle ile ona będzie w jego.. tyle samo czasu będzie między wami źle. Stan zakochania nie mija ot tak. Dla mnie to najgorsza zdrada , wlasnie emocjonalna-oddanie duszy innej kobiecie.

Gość gabi44
jesteśmy ze sobą ponad 20 lat , dzieci poza domem , zagroziłam że wyjadę , on nie chce tego , ale nagle na wszystkosię zgadza , nawet zachęca mnie bym też znalazła sobie przyjaciela !! plącze się w naszych imionach , byle tylko nie narobiła szumu u suczki . Jestem załamana , co ja mam zrobić ? mam ochotę ich ukarać ale jak ??

Gość gość
Piz.ę trzeba wspólnie konsumować a nie oszczedzać

Gość gwoli wyjasnienia
Takie sytuacja jak twoja sa bardzo trudne bo nie ma gotowej recepty jak to rozwiazac, to jedno, drugie, ze to wymaga czasu, duzo czasu.

Gość gość
No ale dlaczego ty masz nic nie mówić przecież to ty zostałaś skrzywdzona i mąż tamtej który myśli że żona czeka a żona mu tu próbuje rogi przyprawić,mąż nie dość że po tylu latach cię tak potraktował to na dzień dzisiejszy bardziej troszczy się o tamtą i o siebie niż o ciebie i to co ty czujesz.ja bym nie odpuściła chociażby po to by udowodnić że po tylu latach razem ty też masz swoją godność i uczucia które zostały zranione i że nie możesz tak po prostu przejść nad tym jak gdyby nigdy nic.i pomyśl o tamtym jej faceci.a twój mąż po prostu jest tchórzem i boi się konfrontacji.ja bym nie podarowała.

Gość gość
Wybaczyłabym gdyby mój mąż przespał się z jakąś lafiryndą ale gdyby pokochał inną nie wybaczyłabym nigdy. Współczuje ci autorko.

Gość gość
Ogarnij się kobieto zdrda emocjonalna jest gorsza niż przygodny sex bez uczucia,być może zawsze będzie do tamtej wzdychał a poza tym on cię teraz jeszcze szantazuje. Nie daj sobą tak manipulować ,on Cię zdradził a teraz jeszcze mówi ci jak masz się zachować.i niech nie zmyli cię jego zachowanie.pamiętaj nic nie zrobisz będzie cię to gryźć do końca.

Gość gabi44
to co mam czekać aż czas pokaże swoje ?? potrzebuję rady jak , to rozegrać by płakali ?

Gość gwoli wyjasnienia
Tobie naprawde chodzi glownie o to, zeby oni plakali? To ja ci nie moge pomoc, sorry! Nie rozumiesz problemu a takiej osobie nie da sie pomoc.

Gość gość
Bylam w podobnej sytuacji tyle ze ja nie wierzylam w to ze z nia nie sypia gdzie tez wypieral się.... A mozna wiedzieć z kad piszes?

Gość gość
I dodam ze do dziś obiecuję ze z tamta skończy

Gość gabi44
rozumiem problem , moj małż jest teraz do rany przyłóż , lecz z telefonem nie rozstaje się , typowe objawy osoby schwytanej w sieć , /gwoliwyjasnienia/ mam się cieszyć i nadskakiwać mu/im , może jeszcze sylwestra zorganizuję i zaproszę całe jestestwo ? bosze mój rozum wariuje od miesięcy !

Gość gość
Ponad 20 lat ze sobą i czymś takim się przejmujesz? Oni to robią dla sportu podnieść trochę adrenalinę. I tak nic z tego nie wyniknie. Przez tyle lat na pewno nie był to pierwszy raz. Trochę zazdrości w tobie przy okazji wzbudzi i to wszystko. Nic nie rób niech spłynie jak po kaczce i zaraz mu się znudzi.

Gość gwoli wyjasnienia
A czy ja napisalam, ze masz mu nadskakiwac?

Gość gabi44
gość 10,06 okolice Poznania , a suczka z pomorza

Gość gość
Poinformuj jej meza! Suka wiedziala ze facet jest zonaty - karamusi byc! I pomysl dlaczego twoj maz kaze ci szukac sobie "przyjaciela"??? Raczej po to zeby powiedziec tobie pozniej "przeciez ty tez kogos masz i ja sie nie wtracam!" Dla mnie to juz najgorsze swinstwo namawiac zone do zdrady zeby wybielic swoja zdrade - twoj maz to swinia, klamczuch i manipulant!

Gość Sand3444
Po slubie maz moze sie zakochac jedynie w swojej zonie, a ona w swoim mezu. Wszystkie inne przypadki, to zachcianki i widzimisie malo wartych ludzi. Polecam zakup oryginalnych i modnych sportowych butów na http://buty-nike-sklep.pl/pl/ :D :*

Gość gość
Chcesz mojej rady otwórz szeroko drzwi i powiedz krótko wypie*d*a *l*j. I musiałby się naprawdę natrudzić by wrócić.ale ty go trzymaj i jeszcze go przepraszaj za to że się w innej zakochał.głupia jesteś robi z tobą co chce.w****a*ła *bym na zbity pysk.a znajomi niech się dowiedzą z kim się przyjaźnili.miałabym to w d***e. Nikt bardziej od ciebie nie zostanie skrzywdzony.

Gość gabi44
trochę dorobku już mamy , nie ma problemu mieszkaniem, domem czy kasą , nie wiem w co gra , suczka na pewno nie zostawi małża (kredyt)on na niego zasuwa , a mój tez ma kredyt który mnie wogóle nie dotyczy , chyba dochodzi do niego to ze zostanie sam ? jeśli piszę jak małolata wybaczcie ale emocje górą ! łzy wysychają

Gość gość
A ja uważam że to prowo jakiejś małolaty a wiesz skąd autorko ?.baba ponad 40 letnia nie używa słów typu "suczka"to słownictwo dzisiejszych małolatów więc prowo jak nic.

Gość babafemi
Jesli dzieli ich taka odleglosc to znaczy ze twoj maz i ta kobieta maja tylko kontakt przez net czy telefon? Czy cos zle zrozumialam?

Gość gość
Nie wierze ze ze soba nie spali. Boisz sie o jej kredyt? Ja bym poinformowala jej malzonka a twojego wypieprzylabym na zbity ryj - niech idzie do niej i niech zapieprza na dwa kredyty skoro taki zakochany! Szczegolnie po propozycji z przyjacielem dla ciebie!

Gość gość
Przestaniesz się przejmować i problem zniknie. Typowe gierki facetów i nic więcej.

Gość gabi44
nie jestem małolatą ,na co mój nick wskazuje , słowo suczka wyczytałam z forum , a małż mając prywatny biznes jest często na wyjeżdzie

Gość gość
ogarnij sie i wywal go.

Gość gość
co to jest malz?

Gość gość
My mężczyźni robimy to dla sportu