Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kikamal84

proszę o Wasze opinie

Polecane posty

Witam! zapisałam córkę do zespołu tanecznego chodzi tam już 2 rok. Pani układa sobie choreografię następnie uczy dzieci układu w lutym jest wielkie show a następnie dzieci występują na niektórych miejskich przedstawieniach i festynach w tym układzie. Koszt takich zajęć to 30 zł miesięcznie i 150 opłata za strój (w zeszłym roku był małpki) który przechodzi na własność MOK. W ubiegłym roku zespół tańczył Pingwiny z Madagaskaru było super córka ambitna szczęsliwa a w tym roku Pani wymyśliła Dziewczynkę z zapałkami czy to aby nie jest krzywdzące ? zespól będzie zapałkami a jedna z dziewczynek tańczy w całości główną rolę do tego ma mieć przepiękny strój a reszta stroje zapałek. Córa załamana ma 9 lat jako chodzi do klasy z tą dziewczynką boli ją to że tamta ciągle się chwali co robić ? Czy nie powinno być tak że jeśli jest zespół to powinien być w całości zaangażowany w występ a nie jedna osoba gra główną rolę ? czy to mój żal przemawia?

Gość gość
marne prowo

a cha! Wiem że marne ale matkę boli jak jej dziecko cierpi a czasem fajnie usłyszeć od osoby postronnej jakąś fajną opinię