Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ideał kobiety to...

Polecane posty

Gość gość

....niewysoka klepsydra z krągłościami. Szczupłe łydki,masywne uda ,odstająca pupa,wcięcie w talii,duże /średnie piersi ,barki równe z bioderkami i do tego ładna buzia z zmysłowymi ustami i dużymi oczkami. Ideał .Może mieć nawet kilka kilogramów więcej ale bez przesadny :) Niestety takich bogiń w Polsce jest może 1%. Większość kobiet ma slabe geny i albo to są gruchy ,albo obrzydliwe tyczki-modeleczki. Już więcej w Polsce jest wysokich i barczystych facetów niż seksownych dziewczyn z figurą klepsydry i ładna buzią.

Gość gość
kochaniutki, a kogo to? :P

Gość gość
Modelki to pasztety

Gość gość
znajdź robotę bo dziwaczejesz na tym forum :p

Gość gość
cała ja :classic_cool: tylko bardziej wiolonczela niż klepswydra :P

Gość gość
A ja pasuje do opisu

Gość gość
Mam pracę

Gość gość
To szukaj gdzie indziej,na portalach randkowych a nie na forum dla kobiet.

Gość gość
....niewysoka klepsydra z krągłościami. x no, pelno takich kobiet jest wlasnie.. to ja, taka tyczka raczej sie wybijam z tlumu ;) przy czym one zazwyczaj maja problem z ladnym wcieciem w talii ale to dlatego, ze nie cwicza i nie nosza gorsetow tak jak latynoski ;)

Gość gość
Latynoski nie zawsze nosza gorsety a uroda przebijają cały świat zazdrosnico

Gość gość
nie jestem zazdrosna, przeciez nie mowie, ze sa brzydkie, sa piekne ;)

Gość gość
Na starość takie gubią talię i wyglądają jak kule armatnie :-P

Gość gość
Ja jestem klepsydrą. Mam odstający tyłek, wcięcie w talii, długie nogi i średniej wielkośc****ersi. W Polsce jest więcej ładnych dziewczyn niż facetów.

Gość gość
Pewnie jesteś typowa polska tyczka z wąską doopka. Więcej jest wysokich barczystych facetów,a wy jak mantrę powtarzacie ze jesteście takie piękne. Ta...piękne tak samo jak cnotliwe. Większość z was jest co najwyżej"brzydkie jak modelki"

Gość gość
17.41 - klepsydry najczęściej nie mają długich nóg. Typy "modelkowe" mają z kolei te nogi za długie. Idealna długość to 50 % długości ciała mierzone od wewnętrznej strony. Niewiele osób tak ma.

Gość gość
Czyli od krocza (nie od biodra) to kostki stóp tak? ;p

Gość gość
do kostki*

Gość gość
nie do kostki tylko do ziemi

Gość gość
W nogach klepsydry chodzi o to że udo jest grubsze od łydki i to jest seksowne. A większość polek to takie patyki z wąską dopką.

Gość kwaśna antonówka
hm, a to ironia losu. ja patrzę w lustro i nie mogę zrozumieć czemu przy moim wzroście, natura dała mi takie zapierdziste uda do takich łydek a ty takie coś preferujesz :D komedia czysta!

Gość gość
Widzisz większość polek to takie chłopczyce z tyłkiem węższym od barków,uważające sie za modelki. Nie można być ładnym jak modelka tylko brzydkim Ale na bezrybiu rak ryba. Za to wysokich barczystych facetów od groma.Mężczyźni z natury są atrakcyjniejsi od kobiet.Mimo ze nam przypina się łatkę patrzących na wygląd. A masz kwaśna antonówka ładne usta? Zwykle kobiety z seksownym ciałem mają dużo kobiecych hormonów i widać im to po twarzy -często mają zmysłowe"dzióbkowate" usta,wystające kości policzkowe ,duże oczy itd.... Ale jak pisałem w Polsce jest może 1% atrakcyjnych z natury kobiet. A najśmieszniejsze że te chłopczycę modelkowate jeszcze uważają się za piękność.Idiotyzm naszych czasów -chuda tyczka z tyłkiem jak gimnazjalista i kratką na brzuchu xD

Gość gość
a ty takie coś preferujesz smiech.gif komedia czysta-każdy facet preferuje takie coś.

Gość gość
Ideał to kobieta ładna, zgrabna, z dużym biustem. Miła, inteligentna, nie księżniczkowata. Namiętna, lubiąca seks, a nie jakaś kłoda.

Gość gość
za to polscy faceci to barczyste karki z duzym bebenem od piwska. czuc od was wioska na km. te ciuchy, ta wymowa. Polskie kobiety sa bardziej atrakcyjne, ale na szczescie nie kazda wyglada jak klucha z rozlanym d....iem ;)

Gość gość
Po pierwsze teraz mnóstwo facetów o siebie dba i w miarę dobrze ubiera-przed trzydziestką to już norma. Po drugie to atrakcyjność genetyczna zawsze stoi wyżej od zadbania. U faceta liczy sie wzrost i szeroka klata-u kobiety figura klepsydry. I tak szeroki i wysoki dres z piwnym brzuchem jest z racji genetyki atrakcyjniejszy od wypachnionej wyćwiczonej modeleczki z wąskim tyłkiem. On może sie ogarnąć -ona niestety nie wychowuje seksownego ciała. Tylko w Polsce tak sie przyjęło ze od faceta wymaga się dobrych genów -u kobiety wystarcza by była zadbana nie ważne jakim pokracznym stworkiem jest z natury.

Gość gość
Jpgifkkf

Gość kwaśna antonówka
a jak wyglądają dzióbkowate usta? :D szczerze mówiąc to jestem za stara na dzióbki na FB więc i nie mam pewnie takich ust