Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym sie rozni mieszczuch od wieśniaka?

Polecane posty

Gość gość

Czym sie rozni mieszczuch od wieśniaka?

Gość gość smutny kvrwa mieszczuch
no wiesniak sie wszędzie pcha - wypchną go drzwiami to "se łoknem wlizie"; silniejszy fizycznie jest bo wiadomo, na wiosze lud ma wiecej przestrzeni i ruchu tym samym idzie po trupach biednych, słabych, wycieńczonych fizycznie i psychicznie mieszczan, ażeby sie wspinac po "szczejblach karyjery" nie zawsze zgodnie z "miejskimi zasadami" no i ogolnie dvpa nie mydło, a taka mimoza-mieszczuch, wydelikatniony jest od najmlodszych lat i sie okazuje ze ni huhu wyzej dvpy nie podskoczy :( To tak jak z islamizacja europy biali są zbyt słabi zeby wygrac ten najazd 🖐️

Gość gość
Dla mnie nie ma różnicy.Wieśniaki i w mieście są,nawet czasem większe od tych wiejskich.A jestem miastową a wyprowadziłam się na pipidowo.

Gość gość
tym, że Ci z miasta są gorszymi wieśniakami, niż Ci ze wsi!

Gość Klaudia

Jako mała dziewczynka a nawet później nastolatka chciałam mieszkać na wsi. Marzyłamo swoim ślicznym domku o ogrodzie i gospodarstwie. Poznałam chłopaka ze wsi jesteśmy małżeństwem ale z jego rodzina nie można się dogadać ani porozumieć. Zero tolerancji. Nie szanują czyjegoś zdania. Na naszym ślubie ojciec młodego pusta kartkę dał nawet nie podpisaną zero szacunki nawet , dzień dobry nie odpowiedział . Wszystko musi być tak jak chce rodzina męża dlatego się nie spotykamy z nimi.