Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nęka mnie facet poznany w internecie

Polecane posty

Gość gość

Poznałam faceta w internecie. Trochę pisaliśmy, ale szybko przeszliśmy na rozmowy telefoniczne. W końcu spotkanie. Nie było fatalnie, ale i też bez fajerwerków. Spotkaliśmy się 2 razy, jednak nie podoba mi się. Jasno mu to powiedziałam, ale on się uparł chyba za wszelką cenę chce być ze mną. Telefon najmniejszy problem bo miałam specjalny dla niego nr, wystarczyło wyłączyć telefon, ale jakimś cudem wie gdzie pracuje. Nachodzi mnie w pracy, albo czeka na mnie, śledzi. Na policji byłam, ale jak na razie niska szkodliwość czynu bo tylko raz był w pracy. Co z nim począć? Boję się własnego cienia, w pracy na każde otwarcie drzwi reaguje nerwowo.

Gość gość
Krzycz, wrzeszcz, wyzywaj, klnij, nie zwracaj uwagi, gdy nie wchodzi w drogę.

Gość gość
Zciemniasz. Idź na policje i złóż zawiadomienie a doPiero pisz. Obecnie policja zciąga te przestępstwo tak samo jak przestępstwa przeciwko bezpieczeństwu w komunikacji.

Gość gość
Ja miałam taką przygodę.Facet pisał dzwonił,spotykałam się z nim,ale nic między nami nie było,chciałam,ale stwierdziłam,że jednak zostaję ze swoim facetem.No i potem chciał,żebym mu obciągała,że chce mnie mieć i takie tam.Ale spokojnie pogadaliśmy i już nie nagabuje mnie.A policją też mu groziłam na co on,że ma prokuratora w rodzinie i nie boi się.Tyle,że haka miał na mnie,bo pod wpływem chwili mu nagie foty przysyłałam.A i numeru zmienić nie mogę,bo czekam na telefon od mojego przyszłego pracodawcy.

Gość gość
13:35 To niezla suka z Ciebie