Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nika7474

stomatolog

Polecane posty

Gość nika7474

powiem tak , spotkalam kiedys dentystke sadystke , wiem , powiecie , ze sa znieczulenia , ale za moich czasow nie patrzyli na to , tak mi zjechala psychike ze w tej chwili place za to , mam zebow tyle ze mozna ich na palcach policzyc , bardzo sie boje dentysty i tez za duzo pieniazkow nie mam , ale chcialabym sie usmiechac a nie moge ,,, prosze o pomoc , moze znacie naprawde dobrego dentyste, bardzo dziekuje, Dominika

Gość gość
najwazniejsze to wiedziec do kogo sie zglosic

Gość gość
Ja mam od dawna sprawdzonego stomatologa. Wcześniej, przed skorzystaniem z usług http://www.mddental.pl/ poszukiwałam dobrych opinii na temat tego stomatologa. I dowiedziałam się wielu interesujących informacji, wszystkie były bardzo pozytywne, dzięki czemu to dziś opieram się na leczeniu oferowanym przez nich!

Gość gość
Ja chodzę do stomatologa w „Aria-Dent” Centrum Stomatologii http://dentystasiewierz.pl/oferta/ i jestem zdaowolona. Byłam u nich jakiś czas temu na odbudowie zęba i do dziś nie mogę się napatrzeć...ząb po leczeniu kanałowym, którego praktycznie nie było a teraz …. ząb jest cały i odbudowany.

Gość werk54

Witam. ja z własnego doświadczenia mogę polecić bardzo dobrego stomatologa http://www.biancodenti.pl/#!menu

Gość marioo

Z Krakowa na bank sprawdzi się dobrze studio stomatologii Skrzat. Jak coś to przyjmują dorosłych i dzieci. To jak dla mnie najlepszy gabinet dentystyczny w jakim byłem a trochę już w życiu odwiedziłem, więc mam dobre porównanie. Chodzę do gabinetu na Oświecenia, mają jeszcze drugi na Miłkowskiego.

Gość judi

Mi odpowiada gabinet na św. Jadwigi 11 w Oleśnicy. Fajny, nowoczesny gabinet, z miłą obsługą i leczeniem na wysokim poziomie. Trzymam się ich od lat,  dzięki nim mam bardzo dobrze zadbane zęby.

Gość xyz

pomocy jestem po rok temu po traumatycznej wizycie w estehendo przy lotniczej w Krakowie . Pomimo mojego sprzeciwu o którym wyraźnie mówiłam na konsultacji  , na życzenie dentysty robiłam specjalnie wyciski nawoskowanie brakujących zębów,  które przedstawiało jakie muszę mieć podparcie na jedynkach oraz jaką przestrzeń na język . Dentysta przed leczeniem przekreślił - zrezygnował na feralnej wizycie z części protetycznej - koron  oraz cementowania  nowych wkładów z włókna szklanego Nawoskowanie na drugiej konsultacji , które przedstawił nie zawierało prawidłowych ruchów zębów żuchwy - brak prowadzenia kłowego zęby nie były w ustawieniu o które prosiłam , pracownia dentystyczna też na zaprezentowane mi nawoskowanie ni udzieliła gwarancji . Dentysta miał usunąć tylko stare wkłady - włókno szklane. Dentysta po rozpoczęciu usuwania stwierdził że musi wyciąć dziąsła zesztywniałam z szoku - założony koferdam klamra ślinociąg  a on bezczelnie  podaje znieczulenie i harata dziąsła . po około  40 minutowym zawrotnym tempie wypiłowywania włókna   w toalecie jak musiałam iść sama tamować cieknącą strasznie krew z dziąseł przeżyłam kolejny szok  z zakrwawionych dziąseł wystawały kikuty wyszarpane równie co dziąsła korzenie . Wróciłam z rozpaczy do dentysty z toalety gabinetu stomatologicznego z pytaniem czy zabezpieczy te opracowane schodki pod cementowanie koron protetycznych  oraz ociekające krwią dziąsła  niestety odmówił trzy godziny wracałam busem do mieszkania z otwartymi ustami  i łykając od czasu do czasu krew . dentysta wyciął pionowo korzeni jednostronnie doprowadzając do utraty warunków protetycznych  . Obecnie są za krótkie korzenie by zrobić protetykę na jedynkach . Brak należytej staranności usunięcie włókien z jedynek opracowanie schodków pod korony na odsłoniętych z cementu korzeni cięcie tkanek miękkich dziąseł od dwójki do dwójki - również wyciął na nie leczonej dwójce dziąsła od podniebienia . tak poszerzył korzenie na podniebieniu że nie jestem w stanie tak głęboko na migdałkach przy moim niskim zwarciu osadzić koron ból SSŻ z powodu przewężonej przestrzeni językowej oraz zachodzenie zębów żuchwy nie pozwalają na takie cementowanie jak znacznie poszerzył światło kanału na podniebieniu . Zmienił kształt zrębu korzeni opracowując schodki  pozostawił wzdłuż linii girlandy wystaje dłuższe korzenie gdzie opiera się jerzyk  , przez co jest nagminnie kaleczony Od roku utrzymuje się stan zapalny dziąseł - podrażniają je ostre opracowane z wyrwami i niepełną obręczą schodki 

Przez tego dentystę , który został poinformowany na konsultacji że nie wyrażam zgody na ciecie dziąseł i korzeni zostałam pozbawiona nie tylko możliwości protetycznych odbudowy jedynek górnych ale i kość szczęki i zuchy zanikła całkiem 

Dentysta na przekazaną informację o ubytku kości skomentował słowami "nie widzę"

Gość Werka

W Lux Med mają teraz fajną ofertę dla klientów na pakiet stomatologiczny. Warto skorzystać bo to korzystna promocja.

Gość gigi

Znalezienie porządnego i profesjonalnego dentysty zajęło mi sporo czasu. Dopiero ten z gabinetu Dentica w Zawierciu okazał się prawdziwym profesjonalistą i specjalistą.  Czy chodziło o stomatologie zachowawczą, wybielanie zębów czy implanty - odbywało się to bez kłopotów. 

Gość kikkor

W Łukowie  zabiegi dentystyczne na poziomie będziecie mieć w Dental House, to dobra klinika przy Kiernickich. Jest tam nowocześnie , mają dobrych fachowców no i ceny są dla  przeciętnej kieszeni.

Gość alanah

Mi bardzo odpowiada gabinet Margo na Trawowej we Wrocławiu. Przyjmuje tam bardzo miła, fajna pani doktor i tak jak zawsze bałam się wizyt u dentysty tak u niej jest ok, potrafi sprawić, że aż tak bardzo się nie denerwuję. Samo leczenie jest na najwyższym poziomie, gabinet nowoczesny, ceny umiarkowane.

Gość lejla

Z mojej strony 100% zadowolenie z usług szczecińskiego Unimedex www.unimedex.pl Nowocześnie, fajni dentyści z dobrym podejściem do pacjentów, ceny też mi odpowiadają Ogółem zdecydowanie warto na nich sie zdecydować, na bank będziecie zadowoleni z ich usług.

Gość ola

Chodzę regularnie na wizyty do gabinetu stomatologicznego AR-DENT w Sokołowie Małopolskim i zawsze wychodzę zadwolona, bo wizyty są bardzo przyjemne i komfortowe, bez bólu, bez powikłań. Bardzo profesjonalni lekarze i cały personel :)

Gość Domi

Ja polecam w Warszawie gabinet Eurodental. Świetni fachowcy, z podejściem do pacjenta.

Gość andzik

Mega przyjazny fajny gabinet dentystyczny z  Oleśnicy to www.mikrostoma.pl  Bardzo sobie ich chwalę bo mam u nich dobra opiekę dentystyczną, nigdy nie czekam w jakichś kolejkach i nie przepłacam.

Gość daggtremmka44

W Lublinie na Lwowskiej jest bardzo dobra przychodnia dentystyczna.. Nazywają się Dental. Od kilku miesięcy chodzę do nich regularnie i zauważyłam ogromną poprawę stanu swoich zębów. W końcu zaczynają one jakoś wyglądać, a ja nie wstydzę się uśmiechnąc. Najlepszy gabinet w Lublinie

Gość gość

W Skawinie pod Krakowem znajduje się bardzo dobra placówka stomatologiczna. Wszystkim osobom z tych okolic polecam skontaktować się z http://properdent.pl/  Na specjalistach tam pracujących można polegać.

Gość oppif

Ja korzystam z Dental House w Łukowie zmienswojusmiech.pl/ i z mojej strony 100% zadowolenia z wyboru miejsca, bardzo dobrze tam leczą, nie szaleją z cenami i mają dobre podejście do pacjenta.

Gość Werka

W Krakowie polecam stomatologów z grupy Lux Med. Fachowa obsługa na wysokim poziomie a dobrego pakiety dopasowane do naszych potrzeb.

Gość anka

SOBOTA DENT

- omijać, przelew z Gedeon Richter, najszybsze, skrajne dopustoszenie kliniki, istnieje możliwość, że ktoś tam jeszcze jest sztucznym tłumem za kosmetyki Douglas, to jest poszukiwanie firmy pod przepłuk kasy, nie robcie tego, bo potem wjedzie stomatolog lub rejestrator lub Adam Sobot z receptami

nie chcę być klientem piaskowana i skalingu w wakacje, poza tym mam was w dupie, bo zaczynacie prześladować na wizytach stomatologicznych, to się chyba  hajs nie zgadza

sie niech lobbystka kwiatowa nie ujawnia, bo sie ja przepłucze aż do cleaningu, chcesz brac kase GEDEON RICHTER to znajdz frajera, co skupi recepty, znajdzie prawnika i do tych szarych zebow

ZYcze wam byście sie przeplukali przez SOBOTA DENT ...ymi piaskowaniem i skalingiem

Gość gość

Warto wybrać się do jak najlepszego gabinetu stomatologicznego. Jeżeli mieszkacie na terenie na terenie województwa małopolskiego to polecam wam zgłosić się do http://properdent.pl/ Tam na pewno spotkacie się z profesjonalną obsługą stomatologiczną.

Gość Bilka

W Warszawie leczę zęby w Centrum Demed. I polecam bo klinika jest nowoczesna, dobrze i dokładnie leczą. jestem bardzo zadowolona!

Gość lumminska

Jeśli chodzi o Lublin lub okolice, to proponuję udać się do przychodni New Dent. Sprawdziłam na sobie wielokrotnie i złego słowa powiedzieć nie mogę. Podejście do pacjentów na piątkę z plusem, a ceny jak na Lublin bardzo konkurencyjne. Sama placówka zadbana i bardzo dobrze wyposażona.

Gość Artis

Ja mogę doradzić Centrum Lekarsko-Stomatologiczne Medyk na Prusa w Kole. Profesjonalnie, miło no i najważniejsze, że dobrze leczą, obsługa pacjenta na poziomie i nawet jak ktoś nie przepada za dentystami, jak ja, to sobie tam z nim humorem poradzą 🙂 Kolejny plus - nie przesadzają z cenami.

Gość maggie

Jeśli o Oleśnicę chodzi to spodoba wam się w w Stomatologii Mikroskopowej na Św.Jadwigi. Bardzo dobry gabinet dentystyczny z fantastycznymi lekarzami, którzy potrafią sprawić że pacjent nie czuje stresu. Ja tam nigdy nie lubiłam chodzić do dentysty a na wizyty do nich luzik, nie ma problemu.

Gość milena

Warto wybrać się do jak najlepszego gabinetu stomatologicznego. Jeżeli mieszkacie na terenie na terenie województwa dolnoląskiego to polecam wam zgłosić się do litynscy Tam na pewno spotkacie się z profesjonalną obsługą stomatologiczną. 

Gość anika89

Jeśli właśnie poszukujecie w Olsztynie albo w okolicach to zdecydowanie kontakt należy do Rojek Dental rojekdental.pl/pl ja z mężem się tam właśnie stomatologicznie leczymy i jesteśmy bardzo zadowoleni. Opieka super, z każdą wizytą uśmiech ładniejszy

Gość Olgierd Piecki

To prawda że  wyszukać odpowiedniego dentystę to jest sztuka, jednak mi się udało ale trochę się naszukałem flow-studio.pl możecie wierzyć albo nie zero bólu.

Gość kameleon

We Wrocławiu mogę doradzić gabinet Margo. Plus za dobre podejście do klienta, rozsądne ceny no i jakość usług dentystycznych jest tam bardzo dobra - także na bank będziecie z wizyt zadowoleni.