Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co najczęściej kupujecie na Allegro

Polecane posty

Gość gość

i na co zwracacie uwag ę? Ciuchy dla siebie, dziecka? Jakie? Ozdoby? Zabawki? Napiszcie.

Gość gość
Głównie zabawki dla dziecka- tam są najlepsze ceny, kupowałam mu również tam do pokoju stolik z krzesełkami. Drobne wyposażenie domu, typu kubki czy poszewki na poduszki, jak nie mogłam znaleźć w sklepach takiego jak chciałam, tablica magnetyczna. Używane książki, bo do nowych mam fajne, tanie księgarnie z odbiorem blisko domu. Kupowałam też w poprzedniej ciąży paczkę ubrań ciążowych, teraz Olx jest na tyle popularny i tyle tam ubrań że wolę tak, z odbiorem osobistym. Kilka razy prosiłam o wystawienie na Allegro żeby się zabezpieczyć a tą własnie konkretną rzecz chciałam kupić. Generalnie kupuję tam rzeczy które znam, wiem jak wyglądają, znam jakość, tylko tam mają najbardziej atrakcyjne ceny. Mam o tyle dobrze że mieszkam w dużym mieście i zwykle daje się trafić coś z odbiorem osobistym albo darmowym paczkomatem.

Gość gość
Na allegro kupuje juz od dawna i praktycznie z kazdej kategorii juz chyba cos kupilam :-) np prezerwatywy, testy owulacyjne, ubrania dla mnie i dzieci, opony, laptop, suplementy, kanape, firanke... itp Ze wzgledu na cene. Zamawiam, robie przelew i mam do reki najczesciej dwa dni pozniej, czasem na drugi dzien juz.

Gość anielkalot
Ja o wiele bardziej wole ciuchy tutaj https://zoio.pl/ . Ceny bardzo niskie a wybór bardzo duży. Kupicie u nich wszystko. Teraz wodziłam mają mega wyprz wiec zaglądajcie bo warto.

Gość gość
Ciuszki dla małego, jakieś drobne sprzęty kuchenne albo dziecięce oraz pościel. To najczęściej. Z używanych zdarzało mi się tylko kupować książki na studia, bo nowe miały ceny kosmiczne.

Gość gość
Ja kupuję dużo ciuszków i je przerabiam. Lubie szyć i od czasu do czasu oddaje rzeczy do farbiarni http://bilo.pl/. Idealnie do farbowania nadaje się jeans.

Gość gość
Soczewki i koszule dla syna. Wiadomo, że koszule nie sa zniszczone, bo chłopcy zakładają je tylko kilka razy. Nowe są drogie, a u syna w szkole sa wymagane.