Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adaamadam

Czym lepiej dostać się do UK LOT CZY AUTOKAR

Polecane posty

Gość Adaamadam

Cześć jestem zielony w tym temacie chce jechać do ciotki do UK, jednak nie wiem czym lepiej samolotem (jeśli tak to jakie linie) bo się nie orientuję , czy może autokary. Polecicie coś. Dodam że nie miałem styczności z samolotem więc nie wiem co i jak.

Gość gość
zależy kiedy chcesz jechać , na święta bilety na samolot są drogie,chyba że ci to nie przeszkadza ja ostatnio jechałam autokarem Sinbad, jedździ w poniedziałki,środy,piątki i soboty koszt w obie strony 569zł z mojego miasta możesz kupić bilet otwarty,czyli powrót kiedy c***asuje bo taki bilet jest ważny około roku https://www.biletyautokarowe.pl/sindbad

Gość gość
jeżeli samolot to tanie linie lotnicze typu Ryanair lub Wizzair

Gość gość
Dużo bardziej się opłaca samolotem bo po pierwsze dużo szeybciej po drugie bezpieczniej a po trzecie jak wiesz gdzie szukać to bilety lotnicze możesz znaleźć za prawdziwe grosze :) Ja zawsze je bukuję przez https://www.eloty.pl/ bo tam obecnie jest największa szansa na tanie bilety i to praktycznie na każdego przewodnika. Mam nadzieję że pomogłam :)

Gość gość
Taa i pewnie prowizja za bukowanie na tej stronce z 50zl.:D nawet tam nie wchodzic tylko bukowac na oficjalnych stronach np ryanair. Oczywiscie ze samolotem lepiej, i taniej, jak zabukujesz jakis czas wczesniej, najlepiej okolo miesiaca wtedy sa najtansze, i wbrew pozorom te np kilka miesiecy przed lotem nie beda za darmo a moga byc drozsze:D miesiac to chyba optymalny termin no ale warto sie zorientowac w tej kwestii, im blizej lotu tym drozej a autokarem np sindbad okolo 500zl (z centrum PL do centrum UK, inne lokacje pewnie tansze lub drozsze) i mozna bukowac z dnia na dzien, i tez wziac wiecej bagazu bo go nie waza ale nie polecam autokaru bo podroz po pierwsze bardzo dluga i masakrycznie meczaca. Ja kiedys wracalem z UK autokarem 35h.:o

Gość gość
No jasne, że lepiej samolotem. Autobusem to straszna mordęga i strata czasu.

Gość gość Irekk
LOT! Polecam odwiedzić stronę PolskaLata.pl :) praktycznie w każde miejsce na świecie polecisz w świetnych cenach:) dodatkowo wynajmiesz hotel i zarezerwujesz samochód :)