Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobre jedzenie i piwo rzemieślnicze we Wrocławiu

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie, gdzie mogę zjeść (dobrze) i napić się dobrego rzemieślniczego piwka we Wrocku?

Gość Montee
Ja polecam "Świętą Rację" na Odrzańskiej. Alleluja!

Gość gość
Potwierdzam. Dr. Brew w Świętej Racji to jedno z lepszych piw jakie piłem.

Gość kaczkadziwaczka
Z jedzenia polecam Sevi Kebab w Pasażu Grunwaldzkim. Porządna porcja dobrego jedzenia!

Gość gość
W Gusto dostaniesz czeskie piwo i dobra pizzę

Gość gość
Byłam jakiś czas temu w Gusto i potwierdzam, fajne miejsce

Gość gość
Nie wiem gdzie jest dobre piwo, ale uważam, że najlepsze jedzenie we Wrocławiu, jeśli chodzi o catering to przygotowuje Margaret. Mi smakuj***ardzo.

Gość gość
azaliamag 2015.07.26 Ja polecam Restaurację Okrasa http://restauracjaokrasa.pl/index.php na wrocławskim starym mieście. Uwielbiam u nich jeść pierogi ruskie. Muszę powiedzieć, że są lepsze niż u mamy usmiech.gif Zawsze kiedy jestem we Wrocławiu staram się wpaść tam na obiad bądź kolację z przyjaciółmi. gość 2015.10.06 Jeśli lubicie dobre wino i smaczne jedzenie to aktualnie mogę Wam polecić Ok Wine&Bar - świetne miejsce między mostami. Nie tylko dobre jedzenie i fajna obsługa ale co dla mnie ważne - fajne widoki. Lubię klimatyczne miejsca, urządzone z gustem. Dzięki temu czuję się wyjątkowo!

Gość gość
Mi osobiście bardzo smakowało jedzenie jak zamawiałam z Margaret z Wrocławia. Jest przepyszne, świeże no i dbają by było dostarczone w miarę szybko. Ogólnie to na prawdę spoko.

Gość gość
Jeśli chcesz zamówić dobre piwo regionalne to polecam browar http://pilsweizer.com/. Mi bardzo smakowało piwo sadeckie i krakowiak, ale w ofercie mają dużo więcej opcji.

Gość gość
Zamow sobie catering Margaret jesli nie chcesz wychodzic z domu, na pewno wyjdzie taniej i smaczniej i zaoszczedzisz czas na wychodzenie :D

Gość Jolanta Nowak

Polecam restauracjaokrasa.pl wszystko w najlepszym porządku, od sympatycznej obsługi, przez organizacje aż po jakość zamówionych dań. Ceny także przystępne. Chętnie wrócę zamówić raz jeszcze.
Na plus zasługuje także możliwość zamówienia dobrego piwa.

Gość Aga

jeżeli browar regionalny łódź to polecam pojechać do stadniny konnej Salio do klubu jeździeckiego pod łódź. W tym miejscu nie tylko napijemy się regionalnego piwa typu Mocny Kary czy Mętny Look ale też możemy skorzystać z nauki jazdy konnej po której udamy się do restauracji na pyszny rosół i pyszną pieczoną kaczkę.