Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

beta hcg przyrost pomozcie

Polecane posty

Gość gość

W czwartek moja beta hcg wynosiła 214ml norma ciążowa jest od 202 dzis powtórzyłam po 5dobach i wynik jest 2647,03ml co o tym sądzicie? Czy to dobry wynik?

Gość gość
No duży przyrost, czyli ciąża. Może mnoga?

Gość gość
Bylam wczoraj na usg i bylo widać pęcherzyk ale byl naprawdę malutki. Boje się bo się naczytałam o jakiś zsniadach itp.pocieszcie bo umrę z niecierpliwości

Gość gość
Przestan czytac... skad Ci sie zasniad wzial . Beta nie rosnie to zle, rosnie to tez zle. I tak bedzie co ma byc, a takie nakrecanie sie i nerwy tylko szkodza. Moja rada-przestan robic bete, chyba ze lekarz zaleci inaczej i czekaj 2-3 tygodnie na usg. Musisz podejsc na spokojnie bo Twoje nerwy nic nie zmienia, a zaszkodza. Wiem, ze staralas sie dlugo, poznaje Twoje posty, tym bardziej musisz zachowac spokoj.

Gość gość
No już ni chciałam Ci pisać, ale ten zaśniad przyszedł mi do głowy. Ale wiesz co, ja w poprzedniej ciąży na początku miałam duży przyrost, a potem bardzo słaby, a wszystko był ok

Gość gość
Przestraszyłam się okropnie. Nie wiem z kad ten zaśniad. Pierwszy który się wygooglowal. Jest tu ktos z takimi wysokimi przyrostami?

Gość gość
Dzwonilam do mojej dr jak jej powiedziałam o zaśniadzie to się ze mnie śmiała. Powiedziała że dobrze przyrosła i jej ok i ze jedyne to nieraz zdarza się ciąża bliźniacza.

Gość Motherinlooove
Ja miałam w 48h z 790 na ponad 21000 - nie pomyliłam się - przyrost zamiast 60 procent był 26 krotny...To był dopiero skok ;) Też się naczytałam o zaśniadzie, dostałam dosłownego ataku paniki, ciąża uzyskana po 4 latach starań...

Gość gość
No to nieźle to byl wzrost:) moja ciąża uzyskana po 3 latach. Całkowity brak owulacji. Ciąża pojedyncza?:)

Gość gość
Pojedyncza. Synek ma 3 lata. Myślę, że to mógł być błąd laboratoryjny; raz (6 mcy przed zajściem) dostałam wynik beta hcg ponad 2000 a ciąży nie było wcale :/

Gość gość
No to gratulacje:) u mnie bylo tak ze pierwsza beta to 50 druga po 48 godzinach 213 a. Teraz trzecia po 5 dniach 2600

Gość Motherinlooove
Beta hcg jak widzisz po normach osiąga wysokie wyniki i dzieje się to skokowo, jakby regularnie szło co 60 procent w 48 to by nie doszło do tych dziesiątek tysięcy. Będzie dobrze. Powodzenia. Byłam w ciąży w podobnym terminie, dowiedziałam się 10.listopada :)

Gość gość
Ja się dowiedziałam 8listopada a równe 2lata temu miałam ciąże biochemiczną beta z 14spadla do 8 i po rowniotkich 2 latach się udalo . Ale co przeszłam to wie ten kto się staram tak długo. Leki zastrzyki wizyty co 2 dni i morze lez dlaczego ja? Mam nadzieje ze tym razem będzie dobrze.