Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kosmetyki do skóry trądzikowej?

Polecane posty

Gość gość

Jakie kosmetyki pomagają Wam w problemach z trądzikiem na twarzy? Byłam nawet u dermatologa i powiem szczerze, ze nie ma powalających efektów.

Gość Jovvitaa
Ja nigdy nie miałam problemów ze skórą trądzikową czy przetłuszczającą się... wręcz odwrotnie zawsze sucha, a nawet łuszcząca się. Używam kosmetyków z serii arkana- gorąco polecam. Wydaje mi się też, że z pewnością dobierzesz coś dla siebie z tej firmy

Gość gość
Poszukuję również, opinii na temat różnych kosmetyków. Bardzo dużo pozytywów widzę na temat tej arkany... może warto wypróbować

Gość Roko29
Ja używam już 2 tygodnie Nonacne http://natradzik.milejdi.pl znalazłam gdzieś na forum dużo pozytywnych opinii i zamówiłam chociaż nie byłam przekonana bo już tyle próbowałam ale nie potrzebnie się denerwowałam bo w końcu trafiłam na coś skutecznego;) bo zaczerwień już nie ma a i nowe krosty nie wychodzą teraz powoli znikają stare pryszcze!

Gość gość
Na problemy trądzikowe polecam LIERAC PRESCRIPTION Koncentrat dwufazowy skóra z niedoskonałościami. Preparat bardzo dobrze likwiduje zmiany trądzikowe. buteleczka to tylko 15 ml ale stosuje się go miejscowo, jest wydajny. w aptece internetowej melissa.pl płaciłam za niego ok 48 zł. uważam, ze jest wart swojej ceny https://www.apteka-melissa.pl/produkt/lierac-prescription-koncentrat-dwufazowy-skora-z-niedosokonalosciami-15-ml,4026.html?kat=kremy-do-cery-tradzikowej,128

Gość gość
Mojego syna ( 13 L ) strasznie obsypało - kupuję mu żel do mycia twarzy -rumiankowy z firmy Sylveco ok.23 zł. Po miesiącu systematycznego używania wygląda naprawdę super ...kilka krostek ma na brodzie a był naprawdę "wykropkowany " .Spróbuj może Tobie też pomoże .

Gość gość
mnie trądzik wyleczyla maseczka przeciwtradzikowa z zielonej glinki i taka zluszczajaca i leczaca na noc (z odkrecana tubka, obie można kupić w rossmanie). Maseczkę z glinki używam czesciej i na dluzej niz na 20 min, a na pojedyncze pryszcze aplikowalam na całą noc (super sie szybko i mocno zastyga; nie rozmazuje się o poduszke). Rano wstaje i pryszcze znikają :) polecam, bo przerabialam juz rozne masci, tabletki, antybiotki- poprawa byla chwilowa. A te maseczki regulują lojotok, oczyszczają i naprawdę pomagają!

Gość gość
A ja własnie zamawiam te kosmetyki z arkany. Zastanawiam się czy będą w stanie pomóc mojej twarzy całej w pryszczach

Witam, czy możecie podesłać mi namiary jakieś na stronę gdzie będę mogła zobaczyć pełną ofertę kosmetyków z tej serii arkana??

Gość Krzysztofa
Te kosmetyki z Arkany są rewelacyjne!

Gość gość
mam jakieś kremy i masci od dermatologa i robie maski do cery tłustej np silver detox jest bardzo dobra bo oczyszcza dokładnie cała twarz z zaskórników