Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Towarzyszka wypraw ???

Polecane posty

Gość gość

Mam 34 lat lubie podróże (nie jestem bogaty ) szczególnie kamerem który posiadam od lat . Kiedyś jeździło się że znajomymi a dziś nuda przydała by mi się jakaś dziewczyna z pasją jako towarzyszka wypraw. Tylko problem w tym że nie chce związku byłem w kilku i nie mam z tego dobrych wspomnień obecnie od 7 lat chodzę do prostytutek raz na miesiąc dwa. . Ale chciałbym znaleźć kogoś z kim mógłbym spędzać czas bardziej przyjaciółkę niż dziewczynę .

Gość gość
skad jestes

Gość gość
Ok. Wrocławia Dodam że chodzi mi o czysto przyjaźń,związek platoniczny seks jeśli oboje bedziemy tego chcielu liczę na spoko dziewczynę z którą się można pośmiać spędzić wspólnie czas potanczyć, Miłość i ślub nie wchodzi w grę (kiedyś byłem skrzywdzony przez kobietę dlatego nie bawię się w takie rzeczy ) Co do wyglądu to powinna lubić sport jak ja . Nie interesuje mnie dama tylko prosta dziewczyna kumpel funacje Pasja/zajawkowiczka/powinna lubić dzieci 9 letni syn mieszka ze mną o matce wolę nie wspominać /

Gość gość
Taki prostytutek odpada :( Mozesz miec roznè zarazliwe syfy

Gość gość
Jaki prostytutek dziewczyny Ja w ciągu 7 lat byłem u prostytutki może 20-30 razy i zawsze używałem prezerwatywy Do tego zawsze zwracałem uwagę na higienę jeśli coś wydawało mi się nie tak to wychodziełem bez seksu.

Gość gość
Zabierz prostytutke na twoje wyprawy i tyle.

Gość gość
Tak z pewnością tłum dziewczyn się rzuci, żeby być kolezanką do ******** przez jakiegos prostaka i zyciowego nieudacznika

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec czy spotkasz przyjaciolkę, i gdzie powinienes jej szukac, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gośćMajka
Zajrzyj na PolskaLata.pl :) świetne ceny hoteli i biletów lotniczych:) Zabierz ją gdzieś w mega romantyczne miejsce na świecie i jest szansa... :)