Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkkk

czy anal boli

Polecane posty

Gość gośćkkk

i czy jest to przyjemne dla kobiety.?

Gość gość
Jak rozgrzejesz tyłek i dużo będzie smaru, to będzie bardzo przyjemnie

Gość gość
Próbowałam raz i mnie bolalo i nie sprawiało przyjemności :-\

Gość gość
gość dziś , bo trzeba umieć. Nie można tak od razu wsadzać tam małego

Gość gość
Najlepiej bez ostrzeżenia wjechać na suchara

Gość Ricci
trzeba się do tego umiejętnie przygotować, opróżnić sie, umyć dziurkę mydlem, wytrzeć, nasmarować tłustym kremem dziurkę i rozmasować ją na wszystkie strony paluszkiem, potem dwoma i znów włozyc do środka trochę kremu (żel szybko się rozpuszcza i znika), jeśli penis partnera jest dość gruby poprosić go aby wsuwał go delikatnie, jeśli nie chce wejść to niech uderza główką penisa rytmicznie w kakałko to powoli rozbije je i wejdzie bez bólu, nic na siłę, a jak już raz wejdzie to dziurka już dostosuje się, jest elastyczna jak cipka, jestem biseksem i jak już raz wszedł taki 18/14.cm to później umiejętnie i take jak 21/17.cm, przyjemne uczucie , do kakałka wejdzie najdłuzszy penis cały a do cipki nie zawsze, mam bardzo duże doświadczenie w tym zakresie i chętnie się nim podzielę, mój adres richard.montewerde@gmail.com

Gość gość
Boli tylko jak robi się bez przygotowania. Jak stopniowo, delikatnie i ZAWSZE wsłuchuje w partnerkę to tylko przyjemność.

Gość Rainbow88
Kobieto jak się zestresujesz i zacisniesz to i palcem będzie bolało. Spróbuj to sama będziesz, pewnie każda kobieta jest inna i nie ma co słuchać opinii obcych , to jest tak jak z dziewictwem... jedna zalana krwią zwijajaca się z bolu,druga nawet nic nie poczuje. Powodzenia i życzę drugiego scenariusza:)

Gość Rainbow88
Ricci co się produkujesz,przecież sama siebie nie będzie się ruch.ć :) Nie o to dziewczyna pytała:)

Gość gość
Kiedyś mnie bolał. Byłam napięta, miałam blokadę psychiczną i n ie używałam nawilżania. Od kiedy zmieniłam te trzy rzeczy jest super. Kilka razy bolało przy wejściu, ale potem nie.

Gość gość
Boli ale to kwestia przyzwyczajenia, po 20-30 razach już będzie ok. 7 lat uprawiałam seks analny prawie co dziennie, teraz mam 24 lata i powiem tak, było mega fajnie ale teraz.... nie polecam dziewczyny, uwierzcie mi w to i szanujcie swój tyłeczek

Wystarczy odpowiednie przygotowanie i partner. Po prostu odpowiednie nawilżenie delikatność i brak pośpiechu. Raz na jakiś czas można :)

Gość gość
18:39 W wieku 17 lat anal... No to powiem Ci ze... Musialas byc popularna w miescie :D

Gość gość
Ja robiłam czesty anal w wieku 15-17, teraz po kilku latach przeszło mi to całkowicie, ale zdecydowanie było ok Pluski dla analnych dziewczyn.

Gość gość
Tak gdy jest robiony brutalnie. Mnie mąż robi lewatywę przed analkiem i bardzo delikatnie wchodzi. Dopiero gdy jestem całkiem wyluzowana wtedy po same jądra się zatapia. Analny orgazm jest silniejszy i przyjemniejszy.

Gość gość
Anal ma boleć, żebyście mocniej piszczały. Jak 18nastolatka skacze analnie po grubym k***sku i potem bierze go do buzi to jest najlepsze co może być...